|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ROMUALDO, G. R.; SOUZA, I. P. de; SOUZA, L. V. de; PRATA, G. B.; FRAGA-SILVA, T. F. de; SARTORI, A.; BORGUINI, R. G.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; FERNANDES, A. A. H.; COGLIATI, B.; BARBOSAN, L. F. Beneficial effects of anthocyanin-rich peels of Myrtaceae fruits on chemically-induced liver fibrosis and carcinogenesis in mice. Food Research International, v. 139, 109964, 2021. p. 1-11. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FIGUEIREDO, A.; ANHOLETO, L. A.; COLA, D. F.; FANTATTO, R. R.; SANTOS, I. B.; ALEMÁN GAINZA, Y.; SOUSA, G. A.; PICKETT, L. J.; FRACETO, L. F.; CHAGAS, A. C. de S. Nanoformulations with synthetic and plant-derived compounds for cattle tick control. Veterinary Parasitology, v. 309, Sep. 2022, 109756. 9 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|