| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | ANGELO, H.; POMPERMAYER, R. S.; ALMEIDA, A. N. de; MOREIRA, J. M. M. A. P. O custo social do desmatamento da Amazônia brasileira: o caso da Castanha-do-Brasil (Bertholletia excelsa). Ciência Florestal, Santa Maria, RS, v. 23, n. 1, p. 183-191, jan./mar. 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
| 2. |  | ANGELO, H.; ALMEIDA, A. N. de; CALDERON, R. de A.; POMPERMAYER, R. S.; SOUZA, A. N. Determinante do preço da castanha-do-Brasil (Bertholletia excelsa) no mercado interno brasileiro. Scientia Forestalis, Piracicaba, v. 41, n. 98, p. 195-203, jun. 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|   |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | GOMIDE, F. T. F.; SANTOS, A. M. C.; BITTAR, E. R.; VASCONCELOS, A. B.; TEIXEIRA, K. N.; SANTANA, M. A. de; BEMQUERER, M. P.; SANTORO, M. M. Thermodynamic characterization of alfa trypsin at acid pH range. In: ANNUAL MEETING OF THE SBBq, 36.; IUBMB CONFERENCE, 10., 2007, Salvador, BA. Infectious diseases: biochemistry of parasites, vectors and hosts: program and abstracts. São Paulo, SP: Brazilian Society for Biochemistry and Molecular Biology, 2007.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|   |
| 2. |  | MIRANDA, A. A. C.; GOMIDE, F. T. F.; SANTANA, M. A.; TEIXEIRA, K. N.; OLIVEIRA, J. S.; BIONDI, I.; SANTOS, A. M. C.; BEMQUERER, M. P.; SANTORO, M. M. Development and optimization of liquid bovine trypsin formulation for using as a Biopharmaceutical. In: ANNUAL MEETING OF SBBQ, 37.; CONGRESS OF THE PABMB, 11., 2008, Águas de Lindóia, SP. Abstracts... Águas de Lindóia: SBBq, 2008. 1 CD-ROM.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|   |
| 3. |  | VIANA, P. A.; REZENDE, S. T. de; PASSOS, F. M. L.; OLIVEIRA, J. S.; TEIXEIRA, K. N.; SANTOS, A. M. C.; BEMQUERER, M. P.; ROSA, J. C.; SANTORO, M. M.; GUIMARÃES, V. M. Debaryomyces hansenii UFV-1 intracellular alfa-galactosidase characterization and comparative studies with the extracellular enzyme. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 57, p. 2515-2522, 2009.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
| Registros recuperados : 3 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|