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Registros recuperados : 5 | |
2. |  | PAULA, G. A.; BENEVIDES, N. M. B.; CUNHA, A. P.; OLIVEIRA, A. V. de; PINTO, A. M. B; MORAIS, J. P. S.; AZEREDO, H. M. C. de. Development and characterization of edible films from mixtures of k-carrageenan, i-carrageenan, and alginate. Food Hydrocolloids, v. 47, p. 140-145, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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5. |  | SANTOS, T. M.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; CACERES, C. A.; ROSA, M. de F.; MORAIS, J. P. S.; PINTO, A. M. B.; AZEREDO, H. M. C. de. Fish gelatin films as affected by cellulose whiskers and sonication. Food Hydrocolloids, v. 41, p. 113-118, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RIBEIRO, A. S.; TOLEDO, J. F. F. de; ARIAS, C. A. A.; GODOY, C. V.; SOARES, R. M.; MOREIRA, J. U. V.; PIEROZZI, P. H. B.; VIDIGAL, M. C. G.; OLIVEIRA, M. F. de. Genetic control of soybean (Glycine max) yield in the absence and presence of the Asian rust fungus (Phakopsora pachyrhizi). Genetics and Molecular Biology, Ribeirão Preto, v. 31, n. 1, p. 98-105, 2008.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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