| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | ANIECEVSKI, E.; ANTONIZZI VALENTINI, F. D. A.; PAGNUSSATT, H.; GALLI, G. M.; PICOLI, F.; STEFANI, L. de C. M.; TAVERNARI, F. de C.; PETROLLI, T. G. Calcium in the diet of light laying hens: comparison between two tables of nutritional requirements and two sources of dietary limestone. Revista Observatorio de La Economia Latinoamericana, v. 23, n. 10, p. 1-20, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| 2. |  | VALENTINI, F. D. A; PAGNUSSATT, H.; PICOLI, F.; GRIEBLER, L.; MILARCH, C. de F.; CALDERANO, A. A.; TAVERNARI, F. de C.; PETROLLI, T. G. Validation of the energy matrix of guanidinoacetic acid for broiler chickens: effects on performance, carcass traits, and meat quality. Poultry, v. 4, n. 30, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | QUEIROZ JÚNIOR, C. de S.; REIS, J. B. A. dos; RODRIGUES, A. J. P.; REIS, A.; PINHO, D. B. Espécies de septoria em hospedeiras das famílias asteraceae e ericaceae. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FITOPATOLOGIA, 54., 2025, Lavras. Anais do evento. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Fitopatologia, 2025. p. 652. CBFITO 2025.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|