| |
|
|
| Registros recuperados : 14 | |
| 7. |  | MASCARENHAS, A. F.; PATHAK, M.; HENDRE, R. R.; JAGANNATHAN, V. Tissue cultures of maize, wheat, rice & sorghum. I. Initiation of viable callus & root cultures. Indian Journal of Experimental Biology, New Delhi, v. 13, p. 103-107, 1975.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
| 13. |  | MASCARENHAS, A. F.; HENDRE, R. R.; PATHAK, M.; NADGIR, A. L.; JAGANNATHAN, V. Tissue cultures of maize, wheat, rice & sorghum: Part III. Growth & nutrition of root cultures of maize, wheat & sorghum in agitated liquid media. Indian J. Exper. Biol., v.13, p.112-115, 1975.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
| 14. |  | MASCARENHAS, A. F.; PATHAK, M.; HENDRE, R. R.; GHUGALE, D. D.; JAGANNATHAN, V. Tissue cultures of maize, wheat, rice & sorghum: Part IV. Studies of organ differentiation in tissue cultures of maize, wheat & rice. Indian J. Exper. Biol., v.13, p.116-119, 1975.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
| Registros recuperados : 14 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | SAUTTER, C. K.; STORCK, L.; RIZZATTI, M. R.; MALLMANN, C. A.; BRACKMANN, A. Síntese de trans-resveratrol e controle de podridão em maçãs com uso de elicitores em pós-colheita. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 43, n. 9, p. 1097-1103, set. 2008. Título em inglês: Synthesis of trans-resveratrol and rotting control in apples with use of elicitors in post-harvest.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| 2. |  | BARTNICKI, V. A.; VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M.; AMARANTE, C. V. T. do; CASTRO, L. A. S. de; RIZZATTI, M. R.; SOUZA, J. A. V. de. Água aquecida e radiação UV-C no controle pós-colheita de Cryptosporiopsis perennans em maçãs. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasilia, DF, v. 45, n. 2, p. 124-131, mar. 2010.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|