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| Registros recuperados : 8 | |
| 3. |  | SARAIVA, A. B.; PACHECO, E. B. A. V.; GOMES, G. M.; VISCONTE, L. L. Y.; BERNARDO, C. A.; SIMÕES, C. L.; SOARES, A. G. Comparative lifecycle assessment of mango packaging made from a polyethylene/natural fiber-composite and from cardboard material. Journal of Cleaner Production, Amsterdam, v. 139, p 1168-1180, aug., 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 4. |  | ESCÓCIO, V. A.; PACHECO, E. B. A. V.; SOUSA, A. M. F. DE; BRÍGIDA, M. A. C. S.; SOARES, A. G.; VISCONTE, L. L. Y. Study of natural fibers from waste from sponge gourd, peach palm tree and papaya pseudstem. International Journal of Environmental and Agriculture Research, v. 3, n. 2, p. 11-24, fev. 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 5. |  | SOUSA, A. M. F.; ESCÓCIO, V. A.; PACHECO, E. B. A. V.; VISCONTE, L. L. Y.; CAVALCANTE, A. P.; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; MOTTA, L. C. C.; BRITO, G. F. C. Design of experimental design as a tool for the processing and characterization of HDPE composites with sponge-gourds (Luffa-Cylindrica) agrofiber residue. Journal of Sustainable Development, Toronto, v. 6, n. 4, p. 106-117, Apr. 2013.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 6. |  | SOARES, A. G.; PACHECO, E. B. A. V.; VISCONTI, L. L. Y.; MOTA, L. C. do C.; FREIRE JUNIOR, M.; FONSECA, M. J. de O.; BRITO, G. F. da C. Desenvolvimento de embalagens valorizáveis para o acondicionamento de frutas e hortaliças. In: SIMPÓSIO SOBRE INOVAÇÃO E CRIATIVIDADE CIENTÍFICA NA EMBRAPA, 2., 2010, Brasília, DF. Anais [...]. Brasília, DF: Embrapa, 2010.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 7. |  | CARVALHO, L. M. J. de; TEIXEIRA, A. C.; PACHECO, E. B. A. V.; SOARES, A. G.; CARVALHO, J. L. V. de; MOURA, M. R. L.; SILVA, O.; BASTOS, P.; FINCO, F. D. B. A. Iron and zinc in commercial and biofortified whole cowpea flours and in akaras. Food Science and Technology, v. 45, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 8. |  | SARAIVA, A. B.; PACHECO, E. B. A. V.; VISCONTE, L. L. Y.; BISPO, E. P.; ESCÓCIO, V. A.; SOUSA, A. M. F. de; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; MOTTA, L. C. do C.; BRITO, G. F. da C. Potentials for utilization of post-fiber extraction waste from tropical fruit production in Brazil - the example of banana pseudo-stem. International Journal of Environment and Bioenergy, v. 4, n. 2, p. 101-119, 2012.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 8 | |
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| Registros recuperados : 3 | |
| 1. |  | PONTES, E. D. S.; ARAÚJO, M. G. G. de; SALES, H. L. D. de; SILVA, G. S.; SILVA, N. de S.; SOARES, J. K. B.; VIERA, V. B. Propriedades antioxidantes dos extratos da flor e da folha de malvavisco. Cadernos de Ciência & Tecnologia, v. 38, n. 1, e26755, 2021. Título em inglês: Antioxidant properties of malvavisco flower and leaf extracts.| Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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| 2. |  | MORAIS, J. L. de; GARCIA, E. F.; VIERA, V. B.; PONTES, E. D. S.; ARAÚJO, M. G. G. de; FIGUEIRÊDO, R. M. G. de; MOREIRA, I. dos S.; EGITO, A. S. do; SANTOS, K. M. O. dos; SOARES, J. K. B.; QUEIROGA, R. de C. R. do E.; OLIVEIRA, M. E. G. de. Autochthonous adjunct culture of Limosilactobacillus mucosae CNPC007 improved the techno-functional, physicochemical, and sensory properties of goat milk Greek-style yogurt. Journal of Dairy Science, v. 105, n. 3, p. 1889-1899, Mar. 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| 3. |  | MORAIS, J. L. de; BEZERRIL, F. F.; VIERA, V. B.; DANTAS, C. E. A.; FIGUEIRÊDO, R. M. F. de; MOREIRA, I. dos S.; SANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do; LIMA, M. dos S.; SOARES, J. K. B.; OLIVEIRA, M. E. G. de. Incorporation of mixed strawberry and acerola jam into Greek-style goat yogurt with autochthonous adjunct culture of Limosilactobacillus mucosae CNPC007: Impact on technological, nutritional, bioactive, and microbiological properties. Food Research International, v.196, n. 115130, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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