| |
|
|
| Registros recuperados : 24 | |
| 3. |  | SENTANIN, L.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; MENDES, J. F.; BONDANCIA, T. J.; MATTOSO, L. H. C. Desenvolvimento de filmes inteligentes à base de proteínas e antocianinas obtidas de resíduos alimentares. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 16., 2024, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2024. Coordenadores: Cristiane Sanchez Farinas; Daniel Souza Corrêa; Maria Alice Martins; Maria Fernanda Berlingieri Durigan; Paulo Sérgio de Paula Herrmann Júnior 1 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 6. |  | RODRIGUES, C. B.; BEZERRA, C. C. de O. N.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; FERREIRA, M. D. Atividade óleos essenciais como antimicrobianos naturais em pós colheita de frutos. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 13., 2021, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Pecuária Sudeste: Embrapa Instrumentação, 2021. Editores técnicos: Alexandre Berndt, Ana Rita de Araujo Nogueira, Lea Chapaval Andri, Marcelo Mattos Cavallari, Manuel Antonio Chagas Jacinto. 13| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 9. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; FERREIRA, L. L.; SARRIA, A. L. F.; PICKETT, J. A.; MASCARIN, G. M.; PÉREZ DE LEÓN, A. A.; BORGES, L. M. F. Brown dog tick, Rhipicephalus sanguineus sensu lato, infestation of susceptible dog hosts is reduced by slow release of semiochemicals from a less susceptible host. Ticks and Tick-borne Diseases, v. 8, n. 1, p. 139-145, Jan. 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
| 11. |  | OLIVEIRA FILHO. J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; RODRIGUES, M. A. V.; SILVA, G. C.; MENDONÇA, G. M. N. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Recent advances in the development of smart, active, and bioactive biodegradable biopolymer-based films containing betalains. Food Chemistry, v. 390, 133149, 2022. 13 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 12. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ALBIERO, B. R.; CIPRIANO, L.; BEZERRA, C. C. de O. N.; OLDONI, F. C. A.; EGEA, M. B.; AZEREDO, H. M. C. de; FERREIRA, M. D. Arrowroot starch-based films incorporated with a carnauba wax nanoemulsion, cellulose nanocrystals, and essential oils: a new functional material for food packaging applications. Cellulose, v. 28, 2021. 6499-6511| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 13. |  | OSTI, Y. G. P.; DUARTE, L. G. R.; FUKUYAMA, C. W. T.; PEDRINO, I. C.; SANTOS, H. V.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ASTOLFO, M. E. A.; MARTINS, M. E. M.; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Direct and Volatile Potential Applications of Essential Oils for Post-Harvest Fungal Control. Chemistry & Biodiversity, v. 22, e202403484, 2025. 11 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 14. |  | BERTOLO, M. R. V.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; LAMONICA, G. C.; BEZERRA, C. C. O. N.; MARTINS, V. da C. A.; FERREIRA, M. D.; PLEPIS, A. M. de G.; BOGUSZ JUNIOR, S. Improvement of the physical-chemical, microbiological, volatiles and sensory quality of strawberries covered with chitosan/gelatin/pomegranate peel extract-based coatings. Food Chemistry, v. 471, 142755, 2025. 15 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 15. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; FERNANDES, S. S.; LEMES, A. C.; SILVA, G. da C.; BOGUSZ JUNIOR, S.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C.; EGEA, M. B. Intelligent and active biodegradable biopolymeric films containing carotenoids. Food Chemistry, v. 434, 137454, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 16. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SILVA, C. O.; CANTO, R. A. do; EGEA, M. B.; TONON, R. V.; PASCHOALIN, R. T.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C. Fast and sustainable production of smart nanofiber mats by solution blow spinning for food quality monitoring: Potential of polycaprolactone and agri-food residue-derived anthocyanins. Food Chemistry, v. 457, 140057, 2024. 1 - 11| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 17. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SOUZA, B. B. de; ROBLES. J. R.; AZEREDO, H. M. C. de; TONON, R. V.; ABIADE, J.; MATTOSO, L. H. C.; YARIN, A. L. Fast production of highly sensitive nanotextured nonwovens for detection of volatile amines, bacterial growth, and pH monitoring: New tools for real-time food quality monitoring. Food Chemistry, v. 464, 141896, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 18. |  | BERTOLO, M. R. V.; DIAS, L. D.; OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ALVES, F.; MARANGON, C. A.; MARTINS, V. C. A.; FERREIRA, M. D.; BAGNATO, V. S.; PLEPIS, A. M. G.; BOGUSZ JUNIOR, S. Central composite design optimization of active and physical properties of food packaging films based on chitosan/gelatin/pomegranate peel extract. Food Packaging and Shelf Life, v. 34, a100986, 2022. 1 - 11| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 19. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; ALBIERO, B. R.; CALISTO, I. H.; BERTOLO, M. R. V.; OLDONI, F. C. A.; EGEA, M. B.; BOGUSZ JUNIOR, S.; AZEREDO, H. M. C. de; FERREIRA, M. D. Bio-nanocomposite edible coatings based on arrowroot starch/cellulose nanocrystals/carnauba wax nanoemulsion containing essential oils to preserve quality and improve shelf life of strawberry. International Journal of Biological Macromolecules, v. 219, 2022. 812 - 823| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
| 20. |  | OLIVEIRA FILHO, J. G. de; SILVA, C. de O.; EGEA, M. B.; TONON, R. V.; PASCHOALIN, R. T.; RIOS, A. de O.; AZEREDO, H. M. C. de; MATTOSO, L. H. C. Efficient and sustainable production of intelligent nonwovens as indicators of food spoilage through solution blow spinning of proteins and natural pigments from agri-food waste. Food Control, v. 166, 110707, 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Instrumentação. |
|    |
| Registros recuperados : 24 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 6 | |
| 1. |  | TREZZA, J. F.; TECCHIO, M. A.; CAMPOS, L. S.; PEREIRA, G. E.; LEONEL, S.; SILVA, M. de S.; CHAM, J. F. L. de C. Alterações nas características físicas dos cachos da cv. Syrah em função do sistema de condução. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 29.; FEIRA DE TECNOLOGIA EM FRUTICULTURA, 1., 2025, Campinas. Brazil Fruits - X Prunus sem fronteiras: anais[...] Campinas, SP: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 4 a 8 de agosto de 2025. p. 102.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 2. |  | CHAM, J. F. L. de C.; TECCHIO, M. A.; CAMPOS. L. S.; PEREIRA, G. E.; LEONEL, S.; SILVA, M. de S.; TREZZA, J. F. Evolução da maturação da cv. Syrah conduzida em lira modulável e espaldeira. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 29.; FEIRA DE TECNOLOGIA EM FRUTICULTURA, 1., 2025, Campinas. Brazil Fruits - X Prunus sem fronteiras: anais[...] Campinas, SP: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 4 a 8 de agosto de 2025. p. 368.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 3. |  | CAMPOS, L. S.; TECCHIO, M. A.; PEREIRA, G. E.; LEONEL, S.; SILVA, M. de S.; TREZZA, J. F.; CHAM, J. F. L. de C. Desempenho agronômico da cv. Syrah conduzida em diferentes sistemas de condução. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 29.; FEIRA DE TECNOLOGIA EM FRUTICULTURA, 1., 2025, Campinas. Brazil Fruits - X Prunus sem fronteiras: anais[...] Campinas, SP: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 4 a 8 de agosto de 2025. p. 263.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 4. |  | TECCHIO, M. A.; CAMPOS, L. S.; PEREIRA, G. E.; LEONEL, S.; SILVA, M. de S.; TREZZA, J. F.; CHAM, J. F. L. de C. Sistemas de condução na exportação de nutrientes pelos cachos removidos na dupla poda da cv. Syrah. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 29.; FEIRA DE TECNOLOGIA EM FRUTICULTURA, 1., 2025, Campinas. Brazil Fruits - X Prunus sem fronteiras: anais[...] Campinas, SP: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 4 a 8 de agosto de 2025. p. 599.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 5. |  | CHAM, J. F. L. de C.; TECCHIO, M. A.; CAMPOS, L. S.; PEREIRA, G. E.; LEONEL, S.; SILVA, M. DE; TREZZA, J. F. Sistemas de condução no rendimento de vinificação e perfil enológico de vinhos da cv. Syrah. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 29.; FEIRA DE TECNOLOGIA EM FRUTICULTURA, 1., 2025, Campinas. Brazil Fruits - X Prunus sem fronteiras: anais[...] Campinas, SP: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 4 a 8 de agosto de 2025. p. 600.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| 6. |  | TECCHIO, M. A.; CAMPOS, L. S.; PEREIRA, G. E.; SILVA. M. de S.; TREZZA, J. F.; CHAM, J. F. L. de C. Teores foliares de nutrientes na cv. Syrah conduzida em lira modulável e na espaldeira. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 29.; FEIRA DE TECNOLOGIA EM FRUTICULTURA, 1., 2025, Campinas. Brazil Fruits - X Prunus sem fronteiras: anais[...] Campinas, SP: Sociedade Brasileira de Fruticultura, 4 a 8 de agosto de 2025. p. 635.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
| Registros recuperados : 6 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|