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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PEREIRA, O. A. P.; MOREIRA, A. J.; ARAÚJO, K. C.; NOBREGA, E. T. D.; SILVA, J. D. P.; MALAFATTI, J. O. D.; PARIS, E. C.; PEREIRA, E. C.; FRESCHI, G. P. G.; GIRALDI, T. R.; BERTHOLDO, R. Evaluation of Photocatalytic Degradation of Emerging Contaminants and Bacterial Inhibition by Silver Tungstate Synthesized by Microwave‑assisted Hydrothermal Method. Water, Air and Soil Pollution, v. 236, 952, 2025. 17 p.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | ANIECEVSKI, E.; ANTONIZZI VALENTINI, F. D. A.; PAGNUSSATT, H.; GALLI, G. M.; PICOLI, F.; STEFANI, L. de C. M.; TAVERNARI, F. de C.; PETROLLI, T. G. Calcium in the diet of light laying hens: comparison between two tables of nutritional requirements and two sources of dietary limestone. Revista Observatorio de La Economia Latinoamericana, v. 23, n. 10, p. 1-20, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 2. |  | VALENTINI, F. D. A; PAGNUSSATT, H.; PICOLI, F.; GRIEBLER, L.; MILARCH, C. de F.; CALDERANO, A. A.; TAVERNARI, F. de C.; PETROLLI, T. G. Validation of the energy matrix of guanidinoacetic acid for broiler chickens: effects on performance, carcass traits, and meat quality. Poultry, v. 4, n. 30, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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