|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | FUKUOKA, S.; KAMISHIMA, H.; NAGAWA, Y.; NAKANISHI, H.; ISHIKAWA, K.; NIWA, Y.; TAMIYA, E.; KARUBE, I. Structural characterization of lipid A component of Erwinia carotovora lipopolysaccharide. Arch. Microbiol., v.157, n.4, p.311-318, 1992. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
2. |  | MACHIDA, Y.; OKAMOTO, S.; MATSUMOTO, S.; USAMI, S.; YAMAMOTO, A.; NIWA, Y.; JEONG, S. D.; NAGAMINE, J.; SHIMODA, N.; MACHIDA.; IWAHASHI, M. Mechanisms of crown gall formation: T-DNA transfer from Agrobacterium tumefaciens to plant cells. Bot. Mag., v.102, p.331-350, 1989. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
3. |  | FUKUOKA, H.; OGAWA, T.; MITSUHARA, I.; IWAI, T.; ISUZUGAWA, K.; YOKO NISHIZAWA; GOTOH, Y.; NISHIZAWA, Y.; TAGIRI, A.; UGAKI, M.; OHSHIMA, M.; YANO, H.; MURAI, N.; NIWA, Y.; HIBI, T.; OHASHI, Y. Agrobacterium-mediated transformation of monocot and dicot plants using the NCR promoter derived from soybean chlorotic mottle virus. Plant Cell Reports, v.19, p.815-820, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FIRMINO, P. de T.; SILVA, A. C.; QUEIROGA, V. de P.; CARDONA, T.; SICOLI, A. H.; CHAVEZ LEÓN, J. V.; PEREZ VALENZUELA, F. J.; BUSO, J. A.; ARRIEL, N. H. C.; ORELLANA, C. E. I.; FLORES, J. O. C.; RAMÍEREZ, J. R.; LAINEZ NAVARRETE, R. M. Uso alimentario y nutricional del ajonjolí. In: QUEIROGA, V. de P.; CHAVEZ LEÓN, J. V.; PEREZ VALENZUELA, F. J.; BUSO, J. A. (Ed.). Cultivo de ajonjolí para los campesinos en los departamentos de choluteca y valle. Campina Grande: AREPB, 2018. 169 p. il.; color. 140-160 Capítulo II.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|