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| Registros recuperados : 6 | |
| 2. |  | MENDONÇA, V. R. de; DALMASCHIO, C. J.; LEITE, E. R.; NIEDERBERGER, M.; RIBEIRO, C. Heterostructure formation from hydrothermal annealing of preformed nanocrystals. Journal of Materials Chemistry A, [S. l.], v. 3, n. 5, p. 2216-2225, 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 3. |  | HEILIGTAG, F. CHENG, W. MENDONCA, V. R. SUESS, M. HAMETNER, K. GUNTHER, D.; RIBEIRO, C.; NIEDERBERGER, M. Self-Assembly of metal and metal oxide nanoparticles and nanowires into a macroscopic ternary aerogel monolith with tailored photocatalytic properties. Chemistry of Materials, Washington, v. 26, n. 19, p. 5576-5584, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 4. |  | SILVA, L. F. da; LUCCHINI, M. A.; FIORIDO, T.; BERNARDINI, S.; AGUIR, K.; OLIVEIRA, C. R.; LONGO, E.; NIEDERBERGER, M. ZnO-SnO2[subscrito] nanoheterojunctions prepared via microwave-assisted non-aqueous route and their gas-sensing properties. In: BRAZIL MRS MEETING - SBPMAT, 15, 2016, Rio de Janeiro. Proceedings... Rio de Janeiro: SBPMat, 2016. p. 69-70. Entrada padronizada: RIBEIRO, C.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 5. |  | WOLFF, M.; LOBE, S.; DELLEN, C.; UHLENBRUCK, S.; OLIVEIRA, C. R. de; GUICHARD, X. H.; NIEDERBERGER, M.; MAKVANDI, A.; PETERLECHNER, M.; WILDE, G.; FATTAKHOVA-ROHLFING, D.; GUILLON, O. A microwave-based one-pot process for homogeneous surface coating: improved electrochemical performance of Li(Ni1/3Mn1/3Co1/3)O2 with a nano-scaled ZnO:Al layer. Nano Select, v. 2, n. 1, 2021. 146-157| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 6. |  | SILVA, L. F.; LUCHINI, M. A.; M'PEKO, J. C.; BERNARDINI, S.; AGUIR, K.; OLIVEIRA, C. R. de; LONGO, E.; NIEDERBERGER, M. ZnO/SnO2 heterojunctions sensors with UV-enhanced gas-sensing properties at room temperature. In: EUROSENSORS, 31., 2017, Paris. Proceedings... Paris: EUROSENSORS, 2017, v. 1. Article 418. 4| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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| Registros recuperados : 13 | |
| 9. |  | COELHO, C. C. de S.; COUTO, C. de C.; PORTO, A. C. V.; SILVA, A. S. da; FERREIRA-LEITÃO, V. S.; FREITAS-SILVA, O. Chemical and structural properties of parchment from washed and natural coffees. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON COCOA COFFEE AND TEA, 5., 2019, Bremen. Book of abstracts. : , 2019. p. 33. CoCoTea. Pôster 33. 26 a 28 Jun de 2019. https://www.cocotea2019.com| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 10. |  | TONON, R. V.; SANTOS, B. A. DOS; COUTO, C. DE C.; STEPHAN, M. P.; SILVA, C. M.; AZEVEDO, T. de L.; CABRAL, L. M. C. Enzymatic hydrolysis of shrimp wastewater concentrated by ultrafiltration. In: TOTAL FOOD, 2014, Norwich. Science and technology for the economic and sustainable exploitation of agri-food chain wastes and co-products: abstracts. Norwich: [IFR], 2014. 1 p.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 11. |  | SOUZA, J. C. de; COUTO, C. de C.; MAMEDE, A. M. G. N.; VALDERRAMA, P.; TOCI, A. T.; FREITAS-SILVA, O. Using volatile compounds for the identification of coffee adulterants: marker compounds and non-targeted analysis. European Food Research and Technology, v. 250, n. 10, p. 2639-2604, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 12. |  | ESPERANÇA, V. J. da R.; CASTRO, I. P. L. de; COUTO, C. de C.; MACEDO, A. V. de M.; SÁ, D. de G. C. F. de; LIMA, J. P.; FREITAS-SILVA, O. Elderly people’s evaluation and understanding of vegetable beverages based on Brazil nuts (Betholletia excelsa). Beverages, v. 11, n. 5, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 13. |  | SILVA, L. H. de S.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do; SANTIAGO, M. C. P. de A.; CHÁVEZ, D. W. H.; COUTO, C. de C.; JESUS, M. S. C. de; FREITAS-SILVA, O.; PACHECO, S.; BORGUINI, R. G. Determination of the phenolic compounds profile by HPLC applied to the identification of adulteration markers of roasted and ground coffee by adding coffee husks. Scientia Agricola, v. 82, p. 1-7, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 13 | |
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