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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | TURNER, D.; ADRIAENSSENS, E. M.; AMANN, R. I.; BARDY, P.; BARTLAU, N.; BARYLSKI, J.; BŁAŻEJAK, S.; BOUZARI, M.; BRIEGEL, A.; BRIERS, Y.; CARRILLO, D.; CHEN, X.; CLAESSEN, D.; COOK, R.; CRISCI, M. A.; DECHESNE, A.; DEPTULA, P.; DUTILH, B. E.; ELY, B.; FIESELER, L.; FOGG, P. C.; FUKUDOME, A.; GANJOOR, M. S.; GIENTKA, I.; HOLMFELDT, K.; KALATZIS, P. G.; KAUFFMAN, K. M.; KEMPFF, A.; KNEZEVIC, P.; KOONIN, E. V.; KROPINSKI, A. M.; KRUPOVIC, M.; KURTBÖKE, I.; LAMBON, K.; LAVIGNE, R.; LEHMAN, S. M.; LIU, H.; LOOD, C.; LURZ, R.; MÄNTYNEN, S.; MATRISHIN, C. B.; MIDDELBOE, M.; MILLARD, A. D.; MORARU, C.; NIELSEN, D. S.; NOBREGA, F. L.; NUNOURA, T.; OKSANEN, H. M.; ONGENAE, V.; PARRA, B.; PAS, C.; POGLIANO, J.; PORANEN, M. M.; POTIPIMPANON, S.; PRICHARD, A.; PYE, H. V.; ROTHSCHILD-RODRIGUEZ, D.; ROZEN, D. E.; SANTINI, J. M.; SHA, Y.; SHYMIALEVICH, D.; SOKOŁOWSKA, B.; SOLEIMANI-DELFAN, A.; ŚREDNICKA, P.; TAVARES, P.; TELATIN, A.; TOLSTOY, I.; URAYAMA, S.; NEER, V. V.; VOGENSEN, F. K.; WEN, Q.; WICHELS, A.; WÓJCICKI, M. Summary of taxonomy changes ratified by the International Committee on Taxonomy of Viruses (ICTV) from the Bacterial Viruses Subcommittee, 2025. Journal of General Virology, v.106, n.7, p., 2025 0022-1317, Microbiology Society, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 9 | |
| 1. |  | SÃO JOSÉ, V. P. B. de; PEREIRA, S. M. S.; PIERMATEI, A. L. M.; QUEIROZ, V. A. V.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D.; TAKO, E. Preclinical evidence on the impact of sorghum (Sorghum bicolor) genotypes, fractions, and processing methods on intestinal health: a review of an ancient grain rich in phenolic and dietary fiber. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 2025. First online.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 2. |  | VEREDIANO, T. A.; SANT'ANA, C. T.; GRANCIERI, M.; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; TOLEDO, R. C. L.; PAES, M. C. D.; MARTINO, H. S. D. Black corn (Zea mays L.) whole flour improved the antioxidant capacity and prevented adipogenesis in mice fed a high-fat diet. Food & Function, v. 13, p. 5590-5601, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 3. |  | THEODORO, J. M. V.; SILVA, L. A. da; SÃO JOSE, V. P. B. de; WILLIS, N. B.; TOLEDO, R. C. L.; GRANCIERI, M.; CARVALHO, C. W. P. de; PIERRE, J. F.; SILVA, B. P.; MARTINO, H. S. D. Processed pearl millet improves the morphology and gut microbiota in wistar rats. Foods v. 14, n . 15, 2752, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 4. |  | SILVA, A. A.; SANTOS, M. B.; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; MAGALHÃES, T. L. S.; ASSIS, A.; RODRIGUES, L.; GONÇALVES, C.; PRADO, P.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D. Caracterização físico-químicas de snacks expandidos obtidos de diferentes cultivares de feijão. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. SLACAN; Pôster 167515.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 5. |  | MAGALHÃES, T. L. S.; MACHADO, A. M.; SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; LÚCIO, H. G.; FORTINI, T. V. L.; CARVALHO, C. W. P. de; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Effects of acute consumption of a beverage based on extruded whole grain pearl millet flour on glycemic and insulinemic control, food intake, and appetite sensation in eutrophic adults: a randomized crossover clinical trial. Nutrition v. 126, n., p.112506, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 6. |  | SILVA, B. P.; THEODORO, J. M. V.; GRANCIERI, M.; GOMES, M. J.; TOLEDO, R. C.; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; MANTOVANI, H. C.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D. Germinated millet (Pennisetum Glaucum (L.) R. BR.) flour improved the gut function and its microbiota composition in rats fed with high-fat high fructose diet. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. 15620.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 7. |  | THEODORO, J. M. V.; GRANCIERI, M.; GOMES, M. J. C.; TOLEDO, R. C. L.; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; MANTOVANI, H. C.; CARVALHO, C. W. P. de; SILVA, B. P. DA; MARTINO, H. S. D. Germinated millet (Pennisetum glaucum (L.) R. Br.) flour improved the gut function and its microbiota composition in rats fed with high-fat high-fructose diet. International Journal Of Environmental Research And Public Health, v. 19, n. 22, 15217, p. 1-14, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 8. |  | SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; RODRIGUES, L. A.; PRADO, P. V. C. do; TOLEDO, R. C. L.; BARROS. F. A. R. de; SOUZA, A. M. de; ANTONIASSI, R.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; SANTOS, K. M. O. dos; PIERRE, J. F.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Effects of a sorghum beverage with Lacticaseibacillus paracasei on body composition, lipid profiles, and intestinal health in overweight and obese adults: A randomized single-blind pilot study. Foods, v. 13, n. 19, 3128, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| 9. |  | SILVA, L. A. da; SÃO JOSÉ, V. P. B. de; MACHADO, A. M.; PRADO, P. V. C. do; FERREIRA, M. B.; LÚCIO, H. G.; TOLEDO, R. C. L.; CÂNDIDO, F. G.; PIERRE, J. F.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; SILVA, B. P. da; MARTINO, H. S. D. Germinated and extruded sorghum beverage presented good sensorial acceptance and Improves insulin and satiety in normoglycemic adults: An acute randomized controlled crossover trial. Journal of the American Nutrition Association, v., n., p. 1-12, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 9 | |
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