|
|
Registros recuperados : 8 | |
4. |  | MORRIS, C. A.; BAKER, R. L.; CULLEN, N. G.; BOYD, P. Genetic parameters for body weight, scrotal circumference, and serving capacity in beef cattle. New Zealand Journal of Agricultural Research, v.35, n.2, p.195-198, 1992. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
|   |
5. |  | MORRIS, C. A.; VLASSOFF, A.; BISSET, S. A.; BAKER, R. L.; WATSON, T. G.; WEST, C. J.; WHEELER, M. Continued selection of Romney sheep for resistance or susceptibility to nematode infection: estimates of direct and correlated responses. Animal Science, v.70, n.1, p.17-27, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
6. |  | MORRIS, C. A.; VLASSOFF, A.; BISSET, S. A.; BAKER, R. L.; WEST, C. J.; HURFORD, A. P. Responses of romney sheep to selection for resistance or susceptibility to nematode infection. Animal Science, v. 64, n. 2, p. 319-329, 1997. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
7. |  | McEWAN, J. C.; MORRIS, C. A.; FENNESSY, P. F.; GREER, G. J.; BAIN, W. E.; HICKEY, S. M. Selection for high or low backfat depth in coopworth sheep: breeding-ewe traits. Animal Science, v. 73, pt 2, p. 241-252, 2001 Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
8. |  | GIBBS, R. A.; TAYLOR, J. F.; VAN TASSELL, C. P.; BARENDSE, W.; EVERSOLE, K. A.; GILL, C. A.; GREEN, R. D.; HAMERNIK, D. L.; KAPPES, S. M.; LIEN, S.; MATUKUMALLI, L. K.; MCEWAN, J. C.; NAZARETH, L. V.; SCHNABEL, R. D.; WEINSTOCK, G. M.; WHEELER, D. A.; AJMONE-MARSAN, P.; BOETTCHER, P. J.; CAETANO, A. R.; GARCIA, J. F.; HANOTTE, O.; MARIANI, P.; SKOW, L. C.; SONSTEGARD, T. S.; WILLIAMS, J. L.; DIALLO, B.; HAILEMARIAM, L.; MARTINEZ, M. L.; MORRIS, C. A.; SILVA, L. O. C. da; SPELMAN, R. J.; MULATU, W.; ZHAO, K.; ABBEY, C. A.; AGABA, M.; ARAUJO, F. R.; BUNCH, R. J.; BURTON, J.; GORNI, C.; OLIVIER, H.; HARRISON, B. E.; LUFF, B.; MACHADO, M. A.; MWAKAYA, J.; PLASTOW, G.; SIM, W.; SMITH, T.; THOMAZ, M. B.; VALENTINI, A.; WILLIAMS, P.; WOMACK, J.; WOOLLIAMS, J. A.; LIU, Y.; QIN, X.; WORLEY, K. C.; GAO, C.; JIANG, H.; MOORE, S. S.; REN, Y.; SONG, X.-Z.; BUSTAMANTE, C. D.; HERNANDEZ, R. D.; MUZNY, D. M.; PATIL, S.; SAN LUCAS, A.; FU, Q.; KENT, M. P.; VEGA, R.; MATUKUMALLI, A.; MCWILLIAM, S.; SCLEP, G.; BRYC, K.; CHOI, J.; GAO, H.; GREFENSTETTE, J. J.; MURDOCH, B.; STELLA, A.; VILLA-ANGULO, R.; WRIGHT, M.; AERTS, J.; JANN, O.; NEGRINI, R.; GODDARD, M. E.; HAYES, B. J.; BRADLEY, D. G.; SILVA, M. V. G. B.; LAU, L. P. L.; LIU, G. E.; LYNN, D. J.; PANZITTA, F.; DODDS, K. G. Genome-wide survey of SNP variation uncovers the genetic structure of cattle breeds. Science, v. 324, n. 5926, p. 528-532, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
|
Registros recuperados : 306 | |
2. |  | PEREZ, D. V. Alimento: uma das principais, e menos reconhecidas, armas da paz. In: CONFERÊNCIA DE SEGURANÇA INTERNACIONAL DO FORTE DE COPACABANA, 18., 2021, Rio de Janeiro. Ausência de guerras significa paz? Estratégias de segurança internacional em uma nova ordem geopolítica mundial: policy papers. Rio de Janeiro: Konrad-Adenauer-Stiftung, 2021. p. 243-261. Título equivalente: Food: one of the greatest and least recognized weapons of peace.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
Registros recuperados : 306 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|