|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | DELTEIL, A.; BLEIN, M.; FAIVRE-RAMPANT, O.; GUELLIM, A.; ESTEVAN, J.; HIRSCH, J.; BEVITORI, R.; MICHEL, C.; MOREL, J.-B. Building a mutant resource for the study of disease resistance in rice reveals the pivotal role of several genes involved in defence. Molecular Plant Pathology, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
2. |  | MOREL, J. B.; FERREIRA, M.; CAPDEVILLE, G. de; SCAGLIUSI, S. M. M.; BONATO, A. L. V.; MEHTA, Y.; MACIEL, J. L. N.; SCHEEREN, P. L.; CHAVES, M. S.; BRAMMER, S. P.; RONALD, P.; JUNG, K. H.; SING, R.; WILLIAM, M.; KIKUCHI, S.; SATOH, K.; BOYD, L.; TUFAN, H.; MCGRANN, G.; FEUILLET, C.; SOURDILLE, P.; SALSE, J.; MICHÉ, L.; BOUSQUET, M.; MICHEL, C. Functional genomics of cross-species resistance to fungal diseases in rice and wheat (CEREALIMMUNITY). In: GENERATION CHALLENGE PROGRAMME CULTIVATING PLANT DIVERSITY FOR THE RESOURCE-POOR, 2008, Mexico. Project abstracts... Mexico: Generation Challenge programme, 2008. p. 19-21. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SOUTO, P. R. L.; MILAGRES, J. C.; ALMEIDA E SILVA, M. de; SILVA, J. F. C. da. Consumo, digestibilidade, reações fisiológicas e componentes sangüíneos de ovinos submetidos a diferentes temperaturas e a dietas com diferentes níveis de energia. I. Consumo de alimento e ingestão de água. Pesquisa Agropecuaria Brasileira, Brasilia, v. 25, n. 9, p. 1247-1251, 1990.Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|