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| Registros recuperados : 4 | |
| 2. |  | MACEDO, H. de A.; STEVAUX, J. C.; SILVA, A.; MERINO, E. R.; PUPIM, F. do N.; BERGIER, I. Distribuição e classificação da intensidade do fenômeno de dequada no Pantanal. In: SIMPÓSIO DE GEOTECNOLOGIAS NO PANTANAL, 5., 2014, Campo Grande, MS. Anais... São José dos Campos: INPE, 2014. p. 720-730| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| 3. |  | MACEDO, H. de A.; STEVAUX, J. C.; SILVA, A.; MERINO, E. R.; PUPIM, F. do N.; BERGIER, I. Methodology for analysis of distribution and classification of the intensity of dequada fish kill events in the Pantanal wewtland. GEOGRAFIA, Rio Claro, v. 40, Número Especial, p. 163-176, ago. 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| 4. |  | PAZ VENTERO, M.; CUADRAT, R. R. C.; VIDAL, I.; ANDRADE, B. G. N.; MOLINA-PARDINES, C.; HARI-MORENO, J. M.; COUTINHO, F. H.; MERINO, E.; REGITANO, L. C. de A.; SILVEIRA, C. B.; AFLI, H.; LÓPEZ-PÉREZ, M.; RODRÍGUEZ, J. C. Nasopharyngeal microbial communities of patients infected with SARS-CoV-2 that developed COVID-19. Frontiers in Microbiology, v.12, 637430, mar. 2021 10 p.| Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | ALVES, C. A. N.; BIASOTO, A. C. T.; NUNES, G. da S.; NASCIMENTO, H. O. do; MASCIMENTO, R. F. do; OLIVEIRA, I. G. de; LEAO, P. C. de S.; VASCONCELOS, L. B. de. Exploring the impact of elevated pH and short maceration on the physicochemical stability and phenolic composition of tropical red wines. OENO One, v. 59, n. 1, 8111, 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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| 2. |  | ALCÂNTARA, D. B.; FERNANDES, T. S. M.; NASCIMENTO, H. O. do; LOPES, A. F.; MENEZES, M. G. G. de; LIMA, A. C. A.; CARVALHO, T. V.; GRINBERG P.; MILHOME, M. A. L.; OLIVEIRA, A. H. B.; BECKER, H.; ZOCOLO, G. J.; NASCIMENTO, R. F. Diagnostic detection systems and QuEChERS methods for multiclass pesticide analyses in different types of fruits: an overview from the last decade. Food Chemistry, London, v. 298, artigo 124958, 14 p., 15 Nov. 2019.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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