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Registros recuperados : 8 | |
8. |  | PIÑA-RODRIGUES, F. C. M.; EULER, A. M. C.; FREIRE, J. M.; LIMA JUNIOR, M. de J. V.; MENDES, A. M. da S.; SANDIM, A. S. de A.; FRANCO, D. O.; URZEDO, D. I. Native forest seeds as an income generator within the forest landscape restoration chain. In: PINTO, S. R. R.; SANTOS, F. C.; PRESCOTT, C. (ed.). Forest landscape restoration and social opportunities in the tropical world. Recife, PE: Centro de Pesquisas Ambientais do Nordeste, 2020. cap. 9, p. 188-216. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Amapá. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Registros recuperados : 6 | |
5. |  | MARTINS, L. M.; SANTANA, L. R. R. de; MACIEL, L. F.; SOARES, S. E.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. Phenolic compounds, methylxanthines, and preference drivers of dark chocolate made with hybrid cocoa beans. Research, Society and Development, v. 12, n. 4, e22912440782, 2023. Disponível em: https://doi.org/10.33448/rsd-v12i4.40782. Acesso em:Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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6. |  | VIRGENS, I. A. das; PIRES, T. C.; SANTANA, L. R. R. de; SOARES, S. E.; MACIEL, L. F.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. Relationship between bioactive compounds and sensory properties of dark chocolate produced from Brazilian hybrid cocoa. International Journal of Food Science and Technology, v. 56, p. 1905-1917, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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