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Registros recuperados : 5 | |
4. |  | MARTIN, S. W.; MEEK, A. H.; DAVIS, D. G.; JOHNSON, J. A.; CURTIS, R. A. Factors associated with mortality and treatment costs in feedlot calves: The Bruce County Beef Project, years 1978, 1979, 1980. Canadian Journal Comparative Medicine, v.46, p.341-349, Oct. 1982. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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5. |  | MARTIN, S. W.; MEEK, A. H.; DAVIS, D. G.; THOMSON, R. G.; JOHNSON, J. A.; LOPEZ, A.; STEPHENS, L.; CURTIS, R. A.; PRESCOTT, J. F.; ROSENDAL, S.; SAVAN, M.; ZUBAIDY, A. J.; BOLTON, M. R. Factors associated with mortality in feedlot cattle: The Bruce County Beef Cattle Project. Canadian Journal Comparative Medicine, v.44, p.1-10, Jan. 1980. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | ALMEIDA, T. S.; STEFANELLO, A.; NALERIO, E. S.; MAGRINI, L. N.; SILVA, M. da; COPETTI, M. V. Avaliação micológica de pernis ovinos curados. In: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 7., 2020, Porto Alegre. Inovação com sustentabilidade... Porto Alegre: sbCTA, 2020. Não paginado. Evento on-line.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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2. |  | ALMEIDA, T. S.; SANTOS, B. A. dos; STEFANELLO, A.; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; COPETTI, M. V. Fungal diversity along the maturation of dry cured sheep legs: analysis of raw materials, product and environment. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 14., 2021, Campinas. Anais eletrônicos... Campinas: Galoá, 2021.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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3. |  | ALMEIDA, T. S. de; SANTOS, I. D.; SANTOS, B. A. dos; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; WAGNER, R.; COPETTI, M. V. Sheep dry-cured legs: effect of spices and maturation time on volatile profile and mold growing. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 14., 2021, Campinas. Anais eletrônicos... Campinas: Galoá, 2021. Slaca.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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4. |  | ALMEIDA, T. S. de; SANTOS, B. A. dos; STEFANELLO, A.; SANTOS, I. D. dos; FRACARI, J. C.; SILVA, M.; GIONGO, C.; WAGNER, R.; NALERIO, E. S.; COPETTI, M. V. Spontaneously growing fungi on the surface and processing areas of matured sheep ham and volatile compounds produced. Food Research International, v. 173, 113287, Nov. 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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