BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMATTHEWS, J. C.; WEBB JUNIOR, K. E. Absorption of L-Carnosine, L-Methionine, and L-Methionyglycine by isolated sheep ruminal and omasal epithelial tissue. Journal of Animal Science, v.73, n.11, p.3464-3475, 1995.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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2.Imagem marcado/desmarcadoWEBB JUNIOR, K. E.; DIRIENZO, D. B.; MATTHEWS, J. C. Recent developments in gastrointestinal absorption and tissue utilization of peptides: a revew. Journal of Dairy Science, v.76, n.1, p.351-361, 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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1.Imagem marcado/desmarcadoTEIXEIRA, A. H. de C.; BASTIAANSSEN, W. G. M.; AHMADD, M. D.; BOS, M. G. Reviewing SEBAL input parameters for assessing evapotranspiration and water productivity for the Low-Middle SaO Francisco River basin, Brazil Part B: application to the regional scale. Agricultural and Forest Meteorology, Amsterdam, v. 149, p. 477-490, 2009.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.
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