|
|
Registros recuperados : 5 | |
3. |  | COMEAU, A.; LANGEVIN, F.; CAETANO, V. da R.; HEBER, S.; SAVARD, M. E.; VOLDENG, H.; FEDAK, G.; DION, Y.; RIOUX, S.; GILBERT, J.; SOMERS, D.; MARTIN, R. A. A sistemic approach for the development of FHB resistant germplasm accelerates. Cereal research communications, Hungria, v. 36, n. 6, p. 5-9, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|   |
4. |  | CAMEAU, A.; LANGEVIN, F.; CAETANO, V. da R.; HABER, S.; SAVARD, M. E.; VOLDENG, H.; FEDAK, G.; DION, Y.; RIOUX, S.; GILBERT, J.; SOMERS, D.; MARTIN, R. A. A systemic approach for the development of FHB resistant germplasm accelerates genetic progress. Cereal Research Communications, Hungria, v. 36, p. 6-9, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|   |
5. |  | COMEAU, A.; LANGEVIN, F.; CAETANO, V. da R.; HABER, S.; SAVARD, M. E.; VOLDENG, H.; FEDAK, G.; DION, Y.; RIOUX, S.; GILBERT, J.; SOMERS, D.; MARTIN, R. A.; SCHEEREN, P. L. A different path to the summit of fusarium head blight resistance in wheat: developing germplasm with a systemic approach. In: EUROPEAN FUSARIUM SEMINAR 'FUSARIUM - MYCOTOXINS, TAXONOMY, PATHOGENICITY AND HOST RESISTANCE', 11., 2010, Radzików. Book of Abstracts Radzików: IHAR, 2010. p. 75-76 Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|   |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | MADEIRA, N. R.; CARVALHO, A. D. F. de; SILVA, G. O. da; PINHEIRO, J. B.; PEREIRA, R. B.; MICHEREFF FILHO, M.; FELDBERG, N. P.; MOREIRA, S. O.; SILVEIRA, G. S. R.; CÁSSIA, R. M. Proposição de um sistema de produção de mudas de mandioquinha-salsa. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2017. 24 p. il. color. (Embrapa Hortaliças. Circular Técnica, 161).Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
3. |  | ZAMBOLIM, L.; CÁSSIA, R. M.; PÁDUA, J. G. de; MESQUITA, H. A. de; MELO, P. C. T. de; RIBEIRO, J. D. R.; PALOCCI NETO, O.; RIBEIRO NETO, A. E.; ZAMBOLIM, E. M.; LOPES, C. A.; MANTOVANI, E. C. Normas técnicas específicas para a produção integrada da batata - (PIB). In: ZAMBOLIM, L. (Ed.). Produção integrada da batata. Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2011. 1 p. 131-164Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
4. |  | ZAMBOLIM, L.; CÁSSIA, R. M.; PICANÇO, M. C.; PÁDUA, J. G. de; ZAMBOLIM, E. M.; MESQUITA, H. A. de; LOPES, C. A.; MANTOVANI, E. C.; QUEIROZ, M. E.; MELO, P. C. T. de; PALOCCI NETO, O.; RIBEIRO, J. D. R.; RIBEIRO NETO, A. E. Produção integrada: base da sustentabilidade da bataticultura. In: ZAMBOLIM, L. (Ed.). Produção integrada da batata. Viçosa, MG: Universidade Federal de Viçosa, 2011. 1 p. 27-130Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
Registros recuperados : 4 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|