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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TORRES, L. R. O.; SHINAGAWA, F. B.; ARAÚJO, E. S.; OROPEZA, M. V. C.; MACEDO, L. F. L.; ALMEIDA-MURADIAN, L. B.; LIMA, H. C. de; MANCINI-FILHO, J. Physicochemical and antioxidant properties of the pequi (Caryocar brasiliense Camb.) almond oil obtained by handmade and cold-pressed processes. International Food Research Journal, v. 23, n. 4, p. 1541-1551, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | RODRIGUEZ, C. A.; CHAGAS, E. A.; ALMEIDA, L. F. P. de; DELGADO, J. P. M.; TORRES, D. del C.; PANDURO, M. P.; SILVA, V. E. C. da; SANCHEZ, J. S. C. Genotype and Grafting Techniques Effects on Survival and Growth of Camu Camu Plants. Journal of Agricultural Science, v. 7, n. 6, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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