|
|
Registros recuperados : 8 | |
2. |  | COELHO, T. L. S.; SILVA, D. S. N.; SANTOS JUNIOR, J. M. DOS; DANTAS, C.; NOGUEIRA, A. R. de A.; LOPES JÚNIOR, C. A.; VIEIRA, E. C. Multivariate optimization and comparison between conventional extraction (CE) and ultrasonic-assisted extraction (UAE) of carotenoid extraction from cashew apple. Ultrasonics Sonochemistry, v. 84, 105980, mar. 2022. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
3. |  | BEZERRA JUNIOR, R. Q.; TEIXEIRA, M. F. S.; MARTINS, G. R; ABRANTES, M. R.; DIAS, R. P.; ALVES, L. A. O.; LOPES JUNIOR, C. A. F.; SILVA, J. B. A.; EVANGELISTA, J. S. A. M.; SALLES, M. G. F. Alterações histopatológicas da glândula mamária e qualidade do leite de cabras naturalmente infectadas com o CAEV. Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, v. 64, n. 6, p. 1577-1583, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
4. |  | MENDES, M. K. DE A.; OLIVEIRA, C. B. DOS S.; MEDEIROS, C. M. DA S.; DANTAS, C.; CARRILHO, E.; NOGUEIRA, A. R. de A.; LOPES JÚNIOR, C. A.; VIEIRA, E. C. Application of experimental design as a statistical approach to recover bioactive peptides from different food sources. Food Science and Biotechnology, v. 33, p. 1559–1583, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
5. |  | ALVES, L. A. O.; TEIXEIRA, M. F. S.; ANDRIOLI, A.; PINHEIRO, R. R.; DIAS, R. P.; BRITO, R. L. L.; LOPES JÚNIOR, C. A. F.; BEZERRA JÚNIOR, R. Q.; AZEVEDO, D. A. A. Produção de antígeno e separação da proteína p28 por microfiltragem seriada para sorodiagnóstico da artrite encefalite caprina por ensaio imunoenzimático. Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Belo Horizonte, v. 64, n. 4, p. 935-942, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
6. |  | PAULA, M. H. de; MELO FILHO, S. F.; LEMOS, G. M.; LOPES JUNIOR, C. A. T.; MACOCA, G. S.; CORTEZ, M. A. A.; CARVALHO, A. A. de; KITANO, C.; SILVA, J. G. da; MELO, W. L. B. The open-ended photothermal cell with LiTaO3 and its use in determining the photochemical loss. Sensors and actuators B, Lausanne, v. 125, p. 274-277, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|   |
7. |  | COELHO, T. L. S.; SILVA, D. S. N.; SOUZA FILHO, L. B. DE; ROCHA, J. M.; MARCANO DE HIGUERA, J.; SÁ, I. P. DE; GAMELA, R. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.; LOPES JÚNIOR, C. A.; VIEIRA, E. C. High enhancement of macro and micronutrients quantification in Cajuína by ICP OES using ultrasound and multivariate analysis. Food Chemistry Advances, v. 2, 2023. 8 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
8. |  | COELHO, R. C.; SILVA, D. S. N.; SILVA, H. de C.; ROCHA, M. de M.; BARSOTTI, R. C. F.; MALTEZ, H. F.; DANTAS, C.; LOPES JÚNIOR, C. A.; BARBOSA, H. de S. Revealing the extended effect of biofortification on seed of cowpea cultivars. Journal of Food Composition and Analysis, v. 119, 105291, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|