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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | REQUIER, F.; LEYTON, M. S.; MORALES, C. L.; GARIBALDI, L. A.; GIACOBINO, A.; PORRINI, M. P.; ROSSO‑LONDOÑO, J. M.; VELARDE, R. A.; AIGNASSE, A.; ALDEA‑SÁNCHEZ, P.; ALLASINO, M. L.; ARREDONDO, D.; AUDISIO, C.; CAGNOLO, N. B.; BASUALDO, M.; BRANCHICCELA, B.; CALDERÓN, R. A.; CASTELLI, L.; CASTILHOS, D.; ESCAREÑO, F. C.; CORREA‑BENÍTEZ, A.; SILVA, F. O. da; GARNICA, D. S.; GROOT, G. de; DELGADO‑CAÑEDO, A.; FERNÁNDEZ‑MARÍN, H.; FREITAS, B. M.; GALINDO‑CARDONA, A.; GARCIA, N.; GARRIDO, P. M.; GIRAY, T.; GONÇALVES, L. S.; LANDI, L.; GONÇALVES, D. M.; MARTINEZ, S. I.; MOJA, P. J.; MOLINERI, A.; MÜLLER, P. F.; NOGUEIRA, E.; PACINI, A.; PALACIO, M. A.; PARRA, G. N.; PARRA‑H, A.; GRAMACHO, K. P.; CASTRO, E. P.; PIRES, C. S. S.; REYNALDI, F. J.; LUIS, A. R.; ROSSINI, C.; ARMIJOS, M. S.; SANTOS, E.; SCANNAPIECO, A.; SPINA, Y. M.; GONZÁLEZ, J. M. T.; FERNÁNDEZ, A. M. V.; VIANA, B. F.; VIELI, L.; GARCÍA, C. A. Y.; ANTÚNEZ, K. First large‑scale study reveals important losses of managed honey bee and stingless bee colonies in Latin America. Scientific Reports, v. 14,10079, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | FREIRE JUNIOR, M.; DUCAMP, M. N.; RIBEYRE, F.; REYNES, M.; MODESTA, R. C. D. Evaluation of differents concentrations of chitosan in fresh cuts mango fruits. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 6., 2005, Campinas. Ciência de alimentos abrindo caminhos para o desenvolvimento científico, tecnológico e industrial. Campinas: Unicamp, 2005. 1 CD-ROM. Ref. 0657.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. |  | GEROMEL, C.; FERREIRA, L. P.; DAVRIEUX, F.; GUYOT, B.; RIBEYRE, F.; SCHOLZ, M. B. dos S.; PEREIRA, L. F. P.; VAAST, P.; POT, D.; LEROY, T.; ANDROCIOLI FILHO, A.; VIEIRA, L. G. E.; MAZZAFERA, P.; MARRACCINI, P. Effects of shade on the development and sugar metabolism of coffee (Coffea arabica L.) fruits. PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY, v.46, n.5-6, p.569-579, may-june, 2008. 569-579Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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3. |  | MARRACCINI, P.; GEROMEL, C.; FERREIRA, L. P.; PEREIRA, L. F. P.; LEROY, T.; POT, D.; DAVRIEUX, F.; RIBEYRE, F.; GUYOT, B.; SCHOLZ, M. B. S.; ANDROCIOLI FILHO, A.; VIEIRA, L. G. E.; MAZZAFERA, P. Soluble sugars, enzymatic activities and gene expression during development of coffee fruits submitted to shade condition. In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 21., 2006, Montpellier, France. Table of contents... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2007. 1 CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 3 | |
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