|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | VARGAS JUNIOR, F. M.; MARTINS, C. F.; FEIJO, G. L. D.; TEIXEIRA, A.; LEONARDO, A. P.; RICARDO, H. de A.; FERNANDES, A. R. M.; REIS, F. A. Evaluation of genotype on fatty acid profile and sensory of meat of indigenous Pantaneiro sheep and Texel or Santa Inês crossbred finished on feedlot. Small Ruminant Research, v. 173, p. 17-22, Apr. 2019. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
3. |  | LEDESMA, L. L. M.; VARGAS JUNIOR, F. M.; MONTESCHIO, J. de O.; RETORE, M.; CUNHA, T. M. P. da; LEONARDO, A. P.; CARDOSO, C. A. L.; ORRICO JUNIOR, M. A. P. Physical-chemical composition, fatty acid profile and sensory attributes of meat of lambs fed with saccharine sorghum silage. Journal of Agricultural Studies, v. 8, n. 2, p. 362-379, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | LEÃO, D. S. S.; PEIXOTO, J. R.; VIEIRA, J. V.; MATTOS, J. K. de A.; RAMOS M. L. G. Avaliação do teor de licopeno e sólidos solúveis em oito cultivares de melancia. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, jul. 2004. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 44º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2004. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, p. 367, jul. 2004. Suplemento 1.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
2. |  | LEÃO, D. S. S.; PEIXOTO, J. R.; VIEIRA, J. V.; MATTOS, J. K. de A.; RAMOS, M. L. G. Produtividade da melancia cv. Crimson Sweet em diferentes níeis de adubação química e orgânica Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, jul. 2004. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 44º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2004. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, p. 367, jul. 2004. Suplemento 1.Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|