BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLEMOS, I. M. L.; ROSADO, C. P.; TEODORO, A. J.; STEPHAN, M. P.; ROSA, J. S. da. Evaluation of antioxidant activity and total phenolic compounds in yellow corn flour (Zea mays) and purple corn flour (Zea mays L.). In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 168404; SLACAN. Pôster 166883; SLACAN.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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1.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, A. L.; LEITE, F. L.; HERRMANN, P. S. P.; RODRIGUES FILHO, U. P. Tailoring silicon surfaces aminoalkoxysilanes and phosphotungstic acid hybrid films. In: WOKSHOP DA PÓS-GRADUAÇAO, 9.; 2005, São Carlos. A contribuição do IQSC para a inovação e o desenvolvimento científico e tecnológico. Resumos... São Carlos: IQSC, 2005. p. 152.
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2.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, A. L. de; LEITE, F. de L.; HERRMANN JUNIOR, P. S. P.; RODRIGUES FILHO, U. P. Tailoring surfaces using aminoalkoxysilanes and phosphotungstic acid, characterized by the use of the atomic force microscopy. In: LATIN AMERICAM SYMPOSIUM ON SCANNING PROBE MICROSCOPY, 3., 2005, Ouro Preto. [Anais eletrônicos...]. Ouro Preto: SBMN, 2005. 1 CD-ROM.
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3.Imagem marcado/desmarcadoIMASATO, H.; NASCENTE, P. A. de P.; HERRMANN JUNIOR, P. S. de P.; LEITE, F. de L.; RIBELATTO, J. C.; ANDRESA, J. S.; RODRIGUES-FILHO, U. P. Hemin and hemoglobin monomer immobilization and characterization on SIO2/SI water surface. In: ENCONTRO DA SBPMAT, 5.; BRAZILIAN MRS MEETING, 5TH., 2006, Florianópolis. Final program... Florianópolis: [s. n.], 2006. p. 128. 1CD-ROM.
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