|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | RUSSO, C.; LANZA, C. M.; TOMAZELLI, F.; LANZA, G.; ALEPPO, E. di M. HPLC Determination of 2 - ( 2,4- DICHLOROPHENOXY ) Propionic Acid Used for Fruit Drop Control of Citrus Italian Journal of Food Science, v.3, n.3, p.231-237, 1991. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|   |
3. |  | SCACCO, A.; VERZERA, A.; LANZA, C. M.; SPARACIO, A.; GENNA, G.; RAIMONDI, S.; TRIPODI, G.; DIMA, G. Influence of soil salinity on sensory characteristics and Volatile aroma compounds of Nero d'Avola wine. American Journal of Enology and Viticulture, Davis, v. 61, n. 4, p. 498-505, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|   |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 8 | |
Registros recuperados : 8 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|