|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | BERNARD, M.; BAQUIAST, R.; BRY, A.; CASALLO, A.; SOBRINO, E.; JACOBS, J. M.; WINDEN, V.; GARCIA PALACIOS, A.; PALLOURE, M.; PARES BAUSA, L.; FERNADES PORTER, A.; ANSTETT, A.; BOULAY, R.; LOUVET, J.; MARROU, J.; GOISQUE, M. J. Le lechuga: cultivo y comercializacion. Barcelona: Oikos-Tau, 1967. 216p. (Tratados de Especializacion Agricola, 2). Traduzido por Alberto Garcia Palacios, Antonio Fernandes Porter. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | HAGEN, M. K.; LUDKE, A.; ARAUJO, A. S.; MENDES, R. H.; FERNANDES, T. G.; MANDARINO, J. M. G.; LLESUY, S.; JONG, E. V. de; BELLÓ-KLEIN, A. Antioxidant characterization of soy derived products in vitro and the effect of a soy diet on peripheral markers of oxidative stress in a heart disease model. Canadian Journal of Physiology and Pharmacology, Ottawa, v. 90, n. 8, p. 1095-1103, 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|