| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | DEMOLINER, F.; POLICARPI, P. de B.; RAMOS, J. C.; BASCUÑAN, V. L. A. F.; FERRARI, R. A.; JACHMANIÁN, I.; CASAS, A. de F. de; VASCONCELOS, L. F. L.; BLOCK, J. M. Sapucaia nut (Lecythis pisonis Cambess) and its by-products: a promising and underutilized source of bioactive compounds. Part I: nutritional composition and lipid profile. Food Research International, v. 108, p. 27-34, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SANTOS, G. M.; ALBUQUERQUE, R. P.; BARROS, C. F.; ANCAPICHÚN, S.; OELKERS, R.; ANDREU-HAYLES , L.; FARIA, S. M. de; DE POL-HOLZ, R.; BRANDES, A. R. da N. High-precision C-14 measurements of parenchyma-rich Hymenolobium petraeum tree species confirm bomb-peak atmospheric levels and reveal local fossil-fuel CO2 emissions in the Central Amazon. Environmental Research, v. 214, Part 3, 113994, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|