|
|
Registros recuperados : 10 | |
1. |  | JABLONOWSKI, N. D.; KRUTZ, J. L.; MARTINAZZO, R.; ZAJKOSKA, P.; HAMACHER, G.; BORCHARD, N.; BURAUEL, P. Transfer of Atrazine degradation capability to mineralize aged 14C - Labeled Atrazine residues in soils. Journal of Agricultural and Food Chemistry, Washington, DC, v. 61, p. 6161-6166, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
2. |  | LEAL, D. P. B.; BLOSSFELD, S.; SOUSA, S. M. de; NAGEL, K. A.; JABLONOWSKI, N. D. Sorghum root architecture subjected to biogas-digestate application. In: ANNUAL INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON AGRICULTURE, 8.; ANNUAL INTERNATIONAL CONFERENCE ON ECOLOGY, ECOSYSTEMS AND CLIMATE CHANGE, 3.; ANNUAL INTERNATIONAL FORUM ON WATER, 3., 2015, Athens. Agriculture, ecology and water: abstracts. Athens: Institute for Education and Research, 2015. p. 105. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
3. |  | JABLONOWSKI, N. D.; BORCHARD, N.; ZAJKOSKA, P.; FERNÁNDEZ-BAYO, J. D.; MARTINAZZO, R.; BERNS, A. E.; BURAUEL, P. Biochar-Mediated [14C]Atrazine Mineralization in Atrazine-Adapted Soils from Belgium and Brazil. Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 61, p. 512-516, 2013. Published in December 24, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
|    |
6. |  | VALLE, S. F.; GIROTO, A. S.; GUIMARÃES, G. G. F.; NAGEL, K. A.; GALINSKI, A.; COHNEN, J.; JABLONOWSKI, N. D.; RIBEIRO, C. Co-fertilization of sulfur and struvite-phosphorus in a slow-release fertilizer improves soybean cultivation. Frontiers in Plant Science, v. 13, a861574, 2022. 1 - 12 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
7. |  | GIROTO, A. S.; VALLE, S. F.; BORGES, R.; COLNAGO, L. A.; RIBEIRO, T. S.; JABLONOWSKI N. D.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C. Revealing the Structure Formation on Polyglycerol Citrate Polymers - An Environmentally Friendly Polyester as a Seed-Coating Material. Polymers, v. 15, 4303, 2023. 16 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
8. |  | BORGES, R.; SOARES, M. B.; POLLO, M. P.; ALLEONI, L. R. F.; GIROTO, A. S.; GONÇALVES, M.; MÜLLER, M.; JABLONOWSKI, N. D.; OLIVEIRA, C. R. de. Zinc and Cadmium Remediation in Contaminated Soil by CaCO3‑Biochar Material from Sugar Beet Industry. Water, Air and Soil Pollution, v. 236, n. 5, 325, 2025. 17 p. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
9. |  | GIROTO, A. S.; VALLE, S. F. do; GUIMARÃES, G. G. F.; WUYTS, N.; OHREM, B.; JABLONOWSKI, N. D.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C. Zinc loading in urea-formaldehyde nanocomposites increases nitrogen and zinc micronutrient fertilization efficiencies in poor sand substrate. Science of the Total Environment, v. 841, 156688, 2022. 1 - 10 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
10. |  | GIROTO, A. S.; VALLE, S. F.; GUIMARÃES, G. G. F.; OHREM, B.; BRESOLIN, J. D.; LÜCKE, A.; WISSEL, H.; HUNGRIA, M.; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C.; JABLONOWSKI, N. D. Polyglycerol citrate: A novel coating and inoculation material for soybean seeds. Environmental Technology & Innovation, v. 34, 103627, 2024. 1 - 9 Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 10 | |
|
|
Registros recuperados : 111 | |
6. |  | CENCI, S. A. Etapas do processamento mínimo de frutas e hortaliças. In: CENCI, S. A. (Ed.). Processamento mínimo de frutas e hortaliças: tecnologia, qualidade e sistemas de embalagem. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2011. cap. 2, p. 19-26.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
7. |  | CENCI, S. A. Processamento mínimo de frutas e hortaliças. In: CENCI, S. A. (Ed.). Processamento mínimo de frutas e hortaliças: tecnologia, qualidade e sistemas de embalagem. Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2011. cap. 1, p. 9-17.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
17. |  | CENCI, S. A.; GOMES, C. A. O. Processamento mínimo de brócolis. In: MORETTI, C. L. (Ed.). Manual de processamento mínimo de frutas e hortaliças. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças: Sebrae, 2007. 527 p. cap. 19, p. 383-395.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico | Circulação/Nível: -- - -- |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
Registros recuperados : 111 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|