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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | PAZIN, W. M.; SANTOS, S. N.; QUEIROZ, S. C. do N. de; BAGATOLLI, L. A.; SOARES, A. E. E.; MELO, I. S. de; ITO, A. S. Bioactivity and action mechanism of green propolis against Pythium aphanidermatum. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 91, n. 2, 2019. Article e20180598. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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3. |  | GONÇALVES, P. J.; FRANZEN, P. L.; CORREA, D. S.; ALMEIDA, L. M.; TAKARA, M.; ITO, A. S.; ZÍLIO, S. C.; BORISSEVITCH, I. E. Effects of environment on the photophysical characteristics of mesotetrakis methylpyridiniumyl porphyrin (TMPyP). Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy, Amsterdam, v. 79, n. 5, p. 1532-1539, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 12 | |
2. |  | RODRIGUES, R. B.; MENEZES, H. C. de; CABRAL, L. M. C.; DORNIER, M; REYNES, M. An amazonian fruit with a high potential as a natural source of vitamin C : the camu-camu (Myrciaria dubia). Fruits, Paris, v. 56, n. 5, p. 345-354, 2001.Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. |  | LOPES, A. S.; MATTIETTO, R. de A.; MENEZES, H. C. de; SILVA, L. H. M. da; PENA, R. da S. Rheological behavior of Brazilian Cherry (Eugenia uniflora L.) pulp at pasteurization temperatures. Food Science and Technology, Campinas, v. 33, n. 1, p. 26-31, jan./mar. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 12 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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