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| Registros recuperados : 11 | |
| 2. |  | ACCIOLY, L. J. de O.; HUETE, A. R. Resposta espectral de solos em razão do ângulo de visada, da umidade e da rugosidade superficial. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 35, n. 12, p. 2473-84, dez. 2000. Título em inglês: Soil spectral response in relation to viewing angle, soil moisture and surface roughness.| Biblioteca(s): Embrapa Solos; Embrapa Unidades Centrais. |
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| 5. |  | MIURA, T.; HUETE, A. R.; FERREIRA, L. G.; SANO, E. E. An assessment of land cover dependencies of VI-biophysical relationships for regional extrapolations of ground LBA ecology measurements in Brazilian Cerrado. In: CONFERÊNCIA CIENTÍFICA DO LBA, 3., 2004, Brasília, DF. Anais de trabalhos completos. Brasília, DF: LBA, 2004. 1 p.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 7. |  | SANO, E. E.; HUETE, A. R.; TROUFLEAU, D.; MORAN, M. S.; VIDAL, A. Relation between ERS-1 synthetic aperture radar data and measurements of surface roughness and moisture content of rocky soils in a semiarid rangeland. Water Resources Research, Washington, v. 34, n. 6, p. 1491-1498, 1998.| Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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| 10. |  | WU, J.; KOBAYASHI, H.; STARK, S. C.; MENG, R.; GUAN, K.; TRAN, N. N.; GAO, S.; YANG, W.; RESTREPO-COUPE, N.; MIURA, T.; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; ROGERS, A.; DYE, D. G.; NELSON, B. W.; SERBIN, S. P.; HUETE, A. R.; SALESKA, S. R. Biological processes dominate seasonality of remotely sensed canopy greenness in an Amazon evergreen forest. New Phytologist, v. 217, n. 4, p. 1507-1520, Mar. 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| 11. |  | WU, J.; GUAN, K.; HAYEK, M.; RESTREPO-COUPE, N.; WIEDEMANN, K. T.; XU, X.; WEHR, R.; CHRISTOFFERSEN, B. O.; MIAO, G.; SILVA, R. da; ARAUJO, A. C. de; OLIVEIRA JUNIOR, R. C. de; CAMARGO, P. B.; MONSON, R. K.; HUETE, A. R.; SALESKA, S. R. Partitioning controls on Amazon forest photosynthesis between environmental and biotic factors at hourly to interannual timescales. Global Change Biology, v. 23, n. 3, p. 1240-1257, Mar. 2017.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 11 | |
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| Registros recuperados : 21 | |
| 4. |  | TORRES-SANTOS, E. C.; SPERANDIO, G. M.; LOPES, D.; KAPLAN, M. A. C.; ROSSI-BERGMANN, B. Atividades leishmanicida de triterpenoides de Pouroma guianensis. In: SIMPOSIO DE PLANTAS MEDICINAIS DO BRASIL, 16., 1996, Florianopolis, SC. Resumos... 1996. Florianopolis, 1996. p.124.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 7. |  | LOPES, D.; KAPLAN, M. A. C.; GODOY, R. L. O.; KOKETSU, M. Chemical composition of the genus pourouma- essential oils from the leaves of four Brazilian species. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUIMICA, 18.; ENCONTRO BRASILEIRO DE FOTOQUIMICA E FOTOBIOLOGIA, 7., 1995, Caxambu, MG. Livro de resumos... Caxambu: SBQ, 1995. Nao paginado, ref. PN-146.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 9. |  | LOPES, D.; KOKETSU, M.; CARAUTA, J. P. P.; OLIVEIRA, R. R, de; KAPLAN, M. A. C. Essential oil composition of Brazilian Pourouma species. Journal of Essential Oil Research, Wheaton, v. 14, p. 402-406, Nov./Dec., 2002.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 10. |  | LOPES, D.; OLIVEIRA, R. R.; TORRES-SANTOS, E. C.; ROSSI-BERGMANN, B.; KAPLAN, M. A. C. Quimica e farmacologia de Pouroma guianensis Aublet (Moraceae). In: REUNIAO SOBRE EVOLUCAO SISTEMATICA E ECOLOGIA MICROMOLECULAR - RESEM, 18., 1996, Sao Paulo, SP. Resumo...Sao Paulo: USP, 1996. p.117.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 11. |  | LOPES, D.; OLIVEIRA, R. R.; KAPLAN, M. A. C.; LAGE, C. S.; LEITAO, A. C. Photosensitization and mutation induced in Escherichia coli and Saccharomyces cerevisiae strains by Dorstenin, a Psoralen analog isolated from Dorstenia bahiensis. Planta Medica, Stuttgart, v. 67, p. 820-824, 2001.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 12. |  | ARAÚJO, H. C.; LACERDA, M. E. G.; LOPES, D.; BIZZO, H.; KAPLAN, M. A. C. Investigações sobre os componentes do aroma da erva-mate tostada por microextração em fase sólida-cromatografia capilar em fase gasosa (SPME-CGC) usando diferentes fibras. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE QUÍMICA, 42., 2002, Rio de Janeiro, RJ. Resumos... Rio de Janeiro: ABIQUIM, 2002. p.155.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 14. |  | LOPES, D.; KAPLAN, M. A. C.; GODOY, R. L. O.; KOKETSU, M. Composicao quimica do genero Pourouma: oleos essenciais de folhas de quatro especies brasileiras. In: REUNIAO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUIMICA, 18.; ENCONTRO BRASILEIRO DE FOTOQUIMICA E FOTOBIOLOGIA, 7., 1995, Caxambu, MG. Livro de resumos... Caxambu: SBQ, 1995. Nao paginado, ref PN-146.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 17. |  | LOPES, D.; OLIVEIRA, R. R.; BARRETO, D. F.; BENEDITO, J. S.; KAPLAN, M. A. C.; CARAUTA, J. P. P. Identificacao de fotoxinas em plantas do genero Dorstenia (Moraceae). In: SIMPOSIO DE PLANTAS MEDICINAIS DO BRASIL, 16., 1996, Florianopolis, SC. Resumos... 1996. Florianopolis, 1996. p.189.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 19. |  | LOPES, D.; ANTONIASSI, R.; SOUZA, M. L. M.; CASTRO, I. M.; REIS, N.; CARAUTA, J. P. P.; KAPLAN, M. A. C. Analise quimica dos frutos do mapati (Pourouma Cecropiifolia Martius). In: SIMPOSIO LATINO AMERICANO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 2., 1997, Campinas. Resumos... Campinas: UNICAMP-FEA, 1997. p.141.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 20. |  | LOPES, D.; ANTONIASSI, R.; SOUZA, M. L. M.; CASTRO, I. M.; REIS, N.; CARAUTA, J. P. P.; KAPLAN, M. A. C. Analise quimica dos frutos do mapati (Pourouma cecropiifolia Martius - Moraceae). Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v.2, n. 1/2, p.45-50, 1999.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 21 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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