|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | WELKE, J. E.; HERNANDES, K. C.; LAGO, L. O.; SILVEIRA, R. D.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A. Flavoromic analysis of wines using gas chromatography, mass spectrometry and sensory techniques. Journal of Chromatography A, v. 1734, article 465264, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
3. |  | WELKE, J. E.; HERNANDES, K. C.; NICOLLI, K. P.; BARBARÁ, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A. Role of gas chromatography and olfactometry to understand the wine aroma: Achievements denoted by multidimensional analysis. Journal of Separation Science, v. 44, n. 1, p. 135-168, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
4. |  | SILVEIRA, R. D.; TORRES, L. H. P. de S.; HERNANDES, K. C.; SANTOS, R. T. dos S. e; DANTAS, B. F.; BIASOTO, A. C. T.; ZINI, C. A.; WELKE, J. E. Instrumental and sensory tools to evaluate the production potential of a new type of sparkling wine from umbu (Spondias tuberosa). Food Bioscience, v. 60, 104358, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | CARVALHO JUNIOR, W. de; LOIREAU, M.; FARGETTE, M.; CALDERANO FILHO, B.; WÉLÉ, A. Correlation between soil erodibility and satellite data on areas of current desertification: a case study in Senegal. Revista Ciência & Trópico, Recife, v. 41, n. 2, p. 51-66, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
2. |  | EL YACOUBI, S.; FARGETTE, M.; FAYE, A.; CARVALHO JUNIOR, W. de; LIBOUREL, T.; LOIREAU, M. A multilayer perceptron model for the correlation between satellite data and soil vulnerability in the Ferlo, Senegal. International Journal of Parallel, Emergent and Distributed Systems, v. 34, n. 1, p. 3-12, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
3. |  | LOIREAU, M.; CARVALHO JUNIOR, W. de; CORREIA, J. R.; LIBOUREL, T.; FARGETTE, M.; CALDERANO FILHO, B.; KHATRA, N. B.; KHIARI, H.; SGHAIER, M.; DAVID, G.; MITJA, D.; MERTENS, B.; PEREIRA, N. R.; ACCIOLY, L. J. de O.; CUNHA, T. J. F.; DELAÎTRE, E.; CHAGAS, C. da S.; BHERING, S. B.; DÉRIOZ, P.; WÉLÉ, A.; FAYE, A.; BROU, T.; ILTIS, J. Atelier ORIXAS: Projeto Tripartite África/Brasil/França: luta contra a desertificação: promoção da segurança alimentar e redução da pobreza. Rio de Janeiro: Embrapa Solos, 2014. 21 p. (Embrapa Solos. Documentos, 174).Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Solos. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|