BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G. Anatomy, physiology and psychology of erosion. Chichester: J. Wiley & Sons, 1987. 176p.il. (IFIAS. Monograph, 1).

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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2.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G. (ed.). Socio-economic effects and constraints in tropical forest management. Chichester: J. Wiley, 1982. 233 p. Papers presented at the Workshop on Socio-Economic Effecs and Constraints in Forest Management, Dahra, Dun, India, 1981.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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3.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G. (Ed.). Socio-economic effects and constraints in tropical forest management. Chichester: J. Wiley, 1982. 233p.

Biblioteca(s): Embrapa Florestas.

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4.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G. (ed.). Nutrition of the legumes. London: Butterworths, 1958. 359 p. il. Preceedings pf the University of Nottingham Fifth Easter School in Agricultural Science, 1958, Nottingham.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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5.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G. The relationship between the crude-fibre content of pasture and other feeding stuffs and their digestibility and starch equivalent. Journal of Agricultural Science, v.39, p.254-258, 1949.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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6.Imagem marcado/desmarcadoSUTTON, C. D.; HALLSWORTH, E. G. Studies on the nutrition of forage legumes. I. The toxicity of low pH and high manganese supply to lucerne, as affected by climatic factors and calcium supply. Plant Soil, v.9, n.4, p.305-317, 1958.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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7.Imagem marcado/desmarcadoDALAL, R. C.; HALLSWORTH, E. G. Evaluation of the parameters of soil phosphorus availability factors in predicting yield response and phosphorus uptake. Soil Sci. Soc. Am. J., v.40, n.4, p.541-546, 1976.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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8.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G.; GREENWOOD, E. A. N.; YATES, M. G. Studies on the nutrition of forage legumes. III. The effect of copper on nodulation of Trifolium subterraneum L. and Trifolium repens. Plant Soil, v.20, n.1, p.17-33, 1964.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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9.Imagem marcado/desmarcadoHALLSWORTH, E. G.; WILSON, S. B.; GREENWOOD, E. A. N. Copper and cobalt in nitrogen fixation. Nature, v.187, n.473, p.79-80, July, 1960.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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10.Imagem marcado/desmarcadoREID, R. L.; FRANKLIN, M. C.; HALLSWORTH, E. G. The utilization of phytate phosphorus by sheep. The Australian Veterinary Journal, v. 23, p. 136-140, 1947.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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11.Imagem marcado/desmarcadoSTACE, H. C. T.; HUBBLE, G. D.; BREWER, R.; NORTHCOTE, K. H.; SLEEMAN, J. R.; MULCAHY, M. J.; HALLSWORTH, E. G. A handbook of Australian soils. Glenside: Rellim, 1968. 435 p.

Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.

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1.Imagem marcado/desmarcadoVARGAS, E. A.; SILVA, F. B.; SANTOS, E. A.; SOUZA, S. M. C.; SOUZA, S. E.; CORRÊA, T. B. S.; FRANÇA, R. C. A.; AMORIM, S. S.; PFENNING, L. H.; BATISTA, L. R.; PEREIRA, R. T. G.; NOGUEIRA, M. D.; NACIF, A. P.; CESAR JUNIOR, P. Influência do processamento e defeitos do café na incidência e ocorrência de Ocratoxina A. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 4., 2005, Londrina. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2005.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Café.
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2.Imagem marcado/desmarcadoVARGAS, E. A.; SILVA, F. B.; SANTOS, E. A.; SOUZA, S. M.; SOUZA, S. E.; CORRÊA, T. B. S.; FRANÇA, R. C. A.; AMORIM, S. S.; PFENNING, L. H.; BATISTA, L. R.; PEREIRA, R. T. G.; NOGUEIRA, M. D.; NACIF, A. P.; AFONSO JUNIOR, P. C. Influence of coffee processing and defects on the incidence and occurrence of ochratoxin A. In:INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 20., 2004, Bangalore, India. Anais... Montpellier, France: Association for Science and Information on Coffee, 2005. 1 CD-ROM.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Café.
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