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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | KIEFFER, R.; MATHEIS, G.; BELITZ, H-D.; GROSH, W. Occurrence of lipoxygenase, calalase and peroxidase in wheat flours with different baking performances. Zeitschrift für Lebensmittel Untersuchung und Forschung, Berlin, v. 175, n. 1, p. 5-7, 1982. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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1. |  | ABDALA, L.; MORAES, M. L. T. de; RECHIA, C. G. V.; GIORGINI, J. F.; SÁ, M. E. de; POLIZELI, M. de L. T. de M. Biochemical traits useful for the determination of genetic variation in a natural population of Myracrodruon urundeuva. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 37, n. 7, p. 909-916, jul. 2002 Título em português: Biochemical traits useful for the determination of genetic variation in a natural population of Myracrodruon urundeuva.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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