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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CAMARGO, A. C. de; BIASOTO, A. C. T.; SCHWEMBER, A. R.; GRANADO, D.; RASERA, G. B.; FRANCHIN, M.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M.; SHAHIDI, F. Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-KB using phenolic compounds from grape by-products. Food Chemistry, v. 290, p. 229-238, 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | PELEGRINI, P. B.; MURAD, A. M.; SA, M. F. G. de; MELLO, L. V.; ROMEIRO, L. A. S.; NORONHA, E. F.; CALDAS, R. A; FRANCO, O. L. Structure and enzyme properties of Zabrotes subfasciatus α-amylase. Archives of Insect Biochemistry and Physiology, v. 61, p. 77-86, 2006.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: -- - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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