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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | GINDRI, M.; ZILIO, E. M. C.; GUTERRES, A. S.; GINDRI, R. G.; CAMPOS, F. S.; BOMFIM, M. A. D.; GALVANI, D. B.; KOZLOSKI, G. V. Comparison of methods to estimate crude protein and digestible organic matter content of diets ingested by free-ranging sheep. Small Ruminant Research, v. 178, p. 37-42, Sept. 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | BESSA, L. A. de M.; NAZÁRIO, M. L. F.; IZUMI, C. M. S.; CONSTANTINO, V. R. L.; LOURENÇO JUNIOR, V.; LOPES, E. A.; MIZUBUTI, E. S. G.; TRONTO, J. Enhanced white rot control in garlic bulbil using organic–inorganic hybrid materials as coating membranes. Dalton Transactions, v. 53, 7880, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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| 2. |  | SILVA, B. N. da; BESSA, L. A. de M.; MARQUES, F. C.; ANDRADE, G. F. S.; LOURENÇO JUNIOR, V.; MIZUBUTI, E. S. G.; TRONTO, J.; IZUMI, C. M. S. Investigation of Triadimenol fungicide through DFT-based analysis of FT-IR, Raman, and SERS spectra. Vibrational Spectroscopy, V. 129, 2023. e103606.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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