|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | HAILE, A.; HASSEN, H.; GATEW, F.; GETACHEW, T.; LOBO, R. N. B.; RISCHKOWSKY, B. Investigations into nematode parasites of goats in pastoral and crop livestock systems of Ethiopia. Tropical Animal Health and Production, v. 50, n. 3, p. 643-650, Mar. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
2. |  | HYERA, E.; NGULUMA, A. S.; NZIKU, Z. C.; SHIRIMA, E. J. M.; MASHINGO, M.-S. H.; LOBO, R. N. B.; GETACHEW, T.; RISCHKOWSKY, B.; HAILE, A. Characterization of Maasai Goats in Extensive Production System in Northern Tanzania: Description of Phenotype, Reproductive and Productive Performance. Journal of Agricultural Science, v. 13, n. 1, 2021. Online Published Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
3. |  | NGULUMA, A. S.; HYERA, E.; NZIKU, Z.; SHIRIMA, M.; MASHINGO, M. S. H.; LOBO, R. N. B.; GETACHEW, T.; RISCHKOWSKY, R.; HAILE, A. Characterization of the production system and breeding practicesof indigenous goat keepers in Hai district, Northern Tanzania:implications for community-based breeding program. Tropical Animal Health and Production, v. 52, p. 2955-2967, Jun. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
4. |  | HAILE, A.; GETACHEW, T.; MIRKENA, T.; DUGUMA, G.; GIZAW, S.; WURZINGER, M.; SOELKNER, J.; MWAI, O.; DESSIE, T.; ABEBE, A.; ABATE, Z.; JEMBERE, T.; REKIK, M.; LOBO, R. N. B.; MWACHARO, J. M.; TERFA, Z. G.; KASSIE, G. T.; MUELLER, J. P.; RISCHKOWSKY, B. Community-based sheep breeding programs generated substantialgenetic gains and socioeconomic benefits. Animal, v. 14, n. 7, p. 1362-1370, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 12 | |
4. |  | DIONISIO, A. P.; MOLINA, G.; CARVALHO, D. S. de; SANTOS, R. dos; BICAS, J. L.; PASTORE, G. M. Natural flavourings from biotechnology for foods and beverages. In: BAINES, D.; SEAL, R. (Ed.). Natural food additives, ingredients and flavourings. Cambridge: Woodhead Publishing Limited, 2012. Cap. 11, p. 231-259Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
5. |  | CARVALHO, D. S. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; DIONISIO, A. P.; MARÓSTICA JUNIOR, M.; GODOY, H. T.; PASTORE, G. M. Optimization of headspace solid-phase microextraction conditions to determine fruity-aroma compounds produced by Neurospora sitophila. Analytical Methods, v. 6, n. 19, p. 7984-7988, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
7. |  | PAVAN, V.; GODOY, R. C. B. de; PASTORE, G. M.; HELM, C. V.; GODOY, G. S.; Negre, M. de F. Identification and characterization of malto-oligosaccharide from pinhão. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação. Campinas: UNICAMP, 2017.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|    |
8. |  | OLIVEIRA, W. Q. DE; FURTADO, R. F.; OLIVEIRA, M. DE A.; MELO, A. M. A.; SANTOS, T. M. DOS; BASTOS, M. do S. R.; PASTORE, G. M. Nanomaterials at tne forefront of advances in active ancl intelligent food packaging. In: JACOB, J.; CACCIOTTI, I.; THOMAS, S. Nanostructured Materials for Food Packaging Applications Amsterdam: Elsevier, 2024. cAP.24 (Micro & Nano Technologies Series).Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
9. |  | AGUIAR, A. C. de; PEREIRA, G. A.; RIBEIRO, C. S. da C.; EBERLIN, M. N.; SOARES, L. P.; RUIZ, A. L. T. G.; PASTORE, G. M.; MARTINEZ, J. Capsicum chinense var. BRS Moema: chemical characterization by HPLC-ESI-MS/MS and antiproliferative screening. Food & Function, v. 14, 2023. e6432.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
10. |  | BARBOSA-CÁNOVAS, G. V.; CANDOGAN, K.; LANNES, S. C. da S.; YADA, R. Y.; PASTORE, G. M.; MEZA, I. G. M.; BUCKLE, K.; ROSENTHAL, A. (ed.). Global food Security and wellness. New York: Springer, 2017. 217 p. Based on oral presentations delivered at the XVI IUFoST held in Foz de Iguaçu, 2012.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|   |
11. |  | BICAS, J. L.; MOLINA, G.; DIONISIO, A. P.; BARROS, F. F. C.; WAGNER, R.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.; PASTORE, G. M. Volatile constituents of exotic fruits from Brazil. Food Research International, v. 44, n. 7, p. 1843-1855, 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
12. |  | OLIVEIRA, W. Q. de; NUMA, I. A. N.; ALVIM, I. D.; AZEREDO, H. M. C. de; SANTOS, L. B.; BORSOI, F. T.; ARAÚJO, F. F. de; SAWAIA, A. C. H. F.; NASCIMENTO, G. C. do; CLERICI, M. T. P. S.; SACRAMENTO, C. K. do; PASTORE, G. M. Multilayer microparticles for programmed sequential release of phenolic compounds from Eugenia stipitata: Stability and bioavailability. Food Chemistry, v.443, 138579, 2024. 1 - 12Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
|    |
Registros recuperados : 12 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|