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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | REIS, C. L. B.; CAMPELO, T. A.; FROTA, C. C.; AYALA, A. P.; SILVA, L. M. A. e; ROCHA, M. V. P.; SANTIAGO-AGUIAR, R. S. Crystallization of isoniazid in choline-based ionic liquids: Physicochemical properties and anti-tuberculosis activity. Journal of Molecular Liquids, 394, 123671, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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2. |  | REIS, C. L. B.; CAMPELO, T. A.; FROTA, C. C.; AYALA, A. P.; SILVA, L. M. A. e; ROCHA, M. V. P.; SANTIAGO-AGUIAR, R. S. DE. The use of green protic ionic liquids in the crystallization of isoniazid: Evaluation of physicochemical and biological properties of drug. European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, 201, 114345, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 5 | |
5. |  | CARMO, L. S. T.; MURAD, A. M.; RESENDE, R. O.; BOITEUX, L. S.; RIBEIRO, S. R.; JORRÍN-NOVO, J. V.; REIS, A. M. dos. Plant responses to tomato chlorotic mottle virus: proteomic view of the resistance mechanisms to a bipartite begomovirus in tomato. Journal of Proteomics, v. 151, p. 284-292, 2017. Na publicação, Angela Mehta.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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