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| Registros recuperados : 24 | |
| 3. |  | BRILHANTE, N, S.; FARIA-MACHADO, A. F. de; ANTONIASSI, R.; GAMA, P. E.; BIZZO, H. R. Monitoring the profile of volatile compounds during the storage of extra virgin olive oils produced in Brazil from the Koroneiki variety using the HS-SPME technique. Food analytical methods, v. 15, n. 6, p. 1508-1520, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 11. |  | DIDONET, A. A.; ANTONIASSI, R.; BACK, G. R; FARIA-MACHADO, A. F. de; WILHELM, A. E.; FERRAZ, I. D. K. Characterization of Amount and Quality of Tucuman Kernel Oil as a Potential Biomass. Journal of the American Oil Chemists' Society, v. 97, n. 6, p. 955-962, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 14. |  | VIANA, J. dos S.; LOURINHO, J. M. P.; BRILHANTE, N. S.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F. de; WILHELM, A. E.; BIZZO, H. R. Fatty acids profile of monovarietal Arbosana Brazilian extra virgin olive oils. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 47., 2024, Águas de Lindóia. A centralidade da química na educação do cidadão e na inovação científica e tecnológica: anais. São Paulo: SBQ, 2024. p. 128. 22 a 25 de maio. Ref. BEA.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 15. |  | ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; REGIS, S. A.; FARIA-MACHADO, A. F. de; BIZZO, H. R.; CENCI, S. A. Expeller pressing of passion fruit seed oil: Pressing efficiency and quality of oil. Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 25, e2021168, 2022. p. 1-12. Prensagem de semente de maracujá: Eficiência da prensagem e qualidade do óleo.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 16. |  | LOURINHO, J. M. P.; VIANA, J. dos S.; BRILHANTE, N. S.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F. de; WILHELM, A. E.; BIZZO, H. R. Phenols and tocopherols content in Brazilian extra virgin olive oils from six different cultivars. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 47., 2024, Águas de Lindóia. A centralidade da química na educação do cidadão e na inovação científica e tecnológica: anais. São Paulo: SBQ, 2024. p.134. 22 a 25 de maio. Ref. BEA.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 18. |  | FARIA-MACHADO, A. F. de; LICURGO, F. M. S.; PIRES, J. M. F.; CAMPOS, R. da S.; WILHELM, A. E.; SOUZA, M. de L. M. de; ANTONIASSI, R. Method validation for analysis of phorbol esters from Jatropha curcas. Industrial Crops & Products, v. 140, 2019, 111627. 8 p.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 19. |  | ASCHEMANN-WITZEL, J.; BIZZO, H. R.; CHAVES, A. C. S. D.; FARIA-MACHADO, A. F. de; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. de O.; KIDMOSE, U.; ROSENTHAL, A. Sustainable use of tropical fruits? Challenges and opportunities of applying the waste-to-value concept to international value chains. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, v. 63, n. 10, p. 1399-1351, 2023. 14 p. Early access aug. 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 20. |  | ESTEVES, T. C. F.; CALADO, V.; FARAH, A.; FARIA-MACHADO, A. F. de; GODOY, R. L. DE O.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PACHECO, S.; DELIZA, R.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; FELBERG, I. Impact of Thermal Processing Parameters During Black Soymilk Extraction and Pasteurization on Key Bioactive Compounds and Antioxidant Capacity. Journal of Food and Nutrition Research, v. 10, n. 7, p. 503-510, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Trigo. |
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| Registros recuperados : 24 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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