|
|
Registros recuperados : 35 | |
5. |  | BRILHANTE, N, S.; FARIA-MACHADO, A. F. de; ANTONIASSI, R.; GAMA, P. E.; BIZZO, H. R. Monitoring the Profile of Volatile Compounds During the Storage of Extra Virgin Olive Oils Produced in Brazil from the Koroneiki Variety Using the HS-SPME Technique. Food analytical methods, v. 15, n. 6, p. 1508-1520, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
8. |  | PIRES, J. M. F.; BACK, G. R.; FARIA-MACHADO, A. F.; BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.; LAVIOLA, B. Conteúdo de éster de forbol vs. produção de grãos de pinhão-manso. In: CONGRESSO DA REDE BRASILEIRA DE TECNOLOGIA DE BIODIESEL, 5.; CONGRESSO BRASILEIRO DE PLANTAS OLEAGINOSAS, ÓLEOS, GORDURAS E BIODIESEL, 8., 2012, Salvador. Biodiesel, inovação e desenvolvimento regional: anais, trabalhos científicos. Lavras: UFLA, 2012. v. 2, p. 803-804. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
9. |  | PIRES, J. M. F.; FRAUCHES, C.; SOUZA, R. S. C.; FARIA-MACHADO, A. F.; MENDONCA, S.; ANTONIASSI, R. Éster de forbol em sementes e tortas de pinhão manso. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 34., 2011, Florianópolis. Química para um mundo melhor. São Paulo: SBQ, 2011. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
10. |  | FARIA-MACHADO, A. F.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; DAMASCENO JUNIOR, P. C.; FREITAS, S. C.; DONNAGEMA, G. K. Fatty acid profile and chemical composition of seeds from Jatropha curcas during fruit ripening. In: AOCS ANNUAL MEETING & EXPO, 103., 2012, Long Beach. Abstracts. Urbana: AOCS, 2012. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
14. |  | WILHELM, A. E.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; BIZZO, H. R.; REIS, S. L. R.; CENCI, S. A. Diferentes taxas de alimentação de prensa do tipo expeller na eficiência de extração e na qualidade do óleo de semente de maracujá. Ciência Rural, Santa Maria, v. 44, n. 7, p. 1312-1318, jul. 2014. Different screw press feed rates on extraction efficiency and quality of passion fruit seed oil. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
16. |  | DIDONET, A. A.; ANTONIASSI, R.; BACK, G. R; FARIA-MACHADO, A. F. de; WILHELM, A. E.; FERRAZ, I. D. K. Characterization of Amount and Quality of Tucuman Kernel Oil as a Potential Biomass. Journal of the American Oil Chemists' Society, v. 97, n. 6, p. 955-962, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
19. |  | BIZZO, H. R.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S.; JUNQUEIRA, N. T. V. Separation of isomers of trienoic conjugated fatty acids by multidimensional gas chromatography. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON CAPILLARY CHROMATOGRAPHY, 36.; GCxGC SYMPOSIUM, 9., 2012, Riva del Garda. Abstract book. Messina: Chromaleont, 2012. p. 284. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 35 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | ALVARES, R. C.; STONEHOUSE, R.; SOUZA, T. L. P. O.; MELO, P. G. S.; MIKLAS, P. N.; BETT, K. E.; MELO, L. C.; RODRIGUES, L. A.; SOUZA, L. L.; PEREIRA, H. S. Generation and validation of genetic markers for the selection of carioca dry bean genotypes with the slow-darkening seed coat trait. Euphytica, v. 215, n. 8, Aug. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
2. |  | MCCOUCH, S.; NAVABI, Z. K.; ABBERTON, M.; ANGLIN, N. L.; BARBIERI, R. L.; BAUM, M.; BETT, K.; BOOKER, H.; BROWN, G. L.; BRYAN, G. J.; CATTIVELLI, L.; CHAREST, D.; EVERSOLE, K.; FREITAS, M.; GHAMKHAR, K.; GRATTAPAGLIA, D.; HENRY, R.; INGLIS, M. C. V.; ISLAM, T.; KEHEL, Z.; KERSEY, P.; KING, G. J.; KRESOVICH, S.; MARDEN, E.; MAYES, S.; NDJIONDJOP, M. N.; NGUYEN, H. T.; PAIVA, S. R.; PAPA, R.; PHILLIPS, P. W. B.; RASHEED, A.; RICHARDS, C.; ROUARD, M.; SAMPAIO, M. J. A.; SCHOLZ, U.; SHAW, P. D.; SHERMAN, B.; STATON, S. E.; STEIN, N.; SVENSSON, J.; TESTER, M.; VALLS, J. F. M.; VARSHNEY, R.; VISSCHER, S.; WETTBERG, E. von; WAUGH, R.; WENZL, P.; RIESEBERG, L. H. Mobilizing crop biodiversity. Molecular Plant, v. 13, p. 1341-1344, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|