|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | CASTILHO, C. V. V.; FANATTO, R. R.; GAINZAC, Y. A.; BIZZO, H. R.; BARBI, N. S.; LEITAO, S. G.; CHAGAS, A. C. de S. In vitro activity of the essential oil from Hesperozygis myrtoides on Rhipicephalus (Boophilus) microplus and Haemonchus contortus. Revista Brasileira de Farmacognosia, v. 27, p. 70-76, jan./fev. 2017. Brazilian Journal of Pharmacognosy. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
2. |  | CASTILHO, C. V. V.; FANATTO, R. R.; GAÍNZA, Y. A.; BIZZO, H. R.; BARBI, N. S.; LEITÃO, S. G.; CHAGAS, A. C. S. In vitro activity of the essential oil from Hesperozygis myrtoides on Rhipicephalus (Boophilus) microplus and Haemonchus contortus. Revista Brasileira de Farmacognosia, v. 27, p. 70-76, jan./fev. 2017. Brazilian Journal of Pharmacognosy. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
3. |  | TANAKA, E. V.; MORENO, R. V.; GONÇALVES, T. C.; FANATTO, R. R.; NÉO, R. A.; BILHASSI, T. B.; GIGLIOTI, R; RABELO, M. D.; BRITO, L. G.; BARBIERI, F. da S.; OLIVEIRA, M. C. de S. Avaliação da resistência a pesticidas piretróides em populações de Rhipicephalus microplus. In: JORNADA CIENTÍFICA - EMBRAPA SÃO CARLOS, 6., 2014, São Carlos, SP. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação: Embrapa Pecuária Sudeste, 2014. p. 109. (Embrapa Instrumentação. Documentos, 57) Editores técnicos: João de Mendonça Naime, Caue Ribeiro, Maria Alice Martins, Elaine Cristina Paris, Paulino Ribeiro Villas Boas, Ladislau Marcelino Rabello. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 5 | |
2. |  | SCHNEIDER, M. P.; BOCK, F. C.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. L.; FERRÃO, M. F.; GOMES, A. A. Geographical traceability of South Brazilian red wines through fused spectroscopic data. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 42., 2019, Joinville. Anais...Eixos Mobilizadores em Química. Joinville, SC: SBQ, 27 a 30 maio 2019. ANA-041.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
3. |  | POZZATTI, M.; GUERRA, C. C.; MARTINS, G.; SANTOS, I. D. dos; WAGNER, R.; FERRÃO, M. F.; MANFROI, V. Effects of winemaking on 'marselan' red wines: volatile compounds and sensory aspects. Ciência e Técnica Vitivinícola, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
4. |  | CANEDO-REIS, N. A. P.; GUERRA, C. C.; SILVA, L. F. da; WETZSTEIN, L. C.; JUNGES, C. H.; FERRÃO, M. F.; BERGOLD, A. M. Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 35, n. 2, p. 63-75, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
5. |  | VINCIGUERRA, L. L.; BÖCK, F. C.; SCHNEIDER, M. P.; REIS, N. A. P. C.; SILVA, L. F. da; SOUZA, K. C. M de; GUERRA, C. C.; GOMES, A. de A.; BERGOLD, A. M.; FERRÂO, M. F. Geographical origin authentication of southern Brazilian red wines by means of EEM-pH four-way data modelling coupled with one class classification approach. Food Chemistry, v. 362, n. 130087, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|