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| Registros recuperados : 75 | |
| 9. |  | DUNISCH, O.; BAUCH, J.; SCHAWARZ, T. Supply of Swietenia macrophylla King and Carapa guianensis Aubl. with K, Ca, and Mg in three different plantation systems. In: BAUCH, J.; DUNISCH, O.; GASPAROTTO, L., ed. Investigations on tree species suitable for the recultivation of degraded land areas in Central Amazonia. Hamburg: Bundesforschungsanstalt fur Forst- und Holzwirtschaft, 1999. p.47-59| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 18. |  | BAUCH, J.; DÜNISCH, O.; SCHUSTER, F.; NEVES, E. Comparative study of wood characteristics of Carapa guianensis Aubl. from two plantations and a natural site in Central Amazonia. In: SYMPOSIUM TROPISCHE NUTZPFLANZEN: BIOLOGIE, OKOLOGIE, OKONOMIE, 2., 1997, Hamburg. Abstracts der Vortrage und Poster... Hamburg: University, 1997. p. 40.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 19. |  | DUNISCH, O.; SCHWARZ, T.; BAUCH, J.; NEVES, E. K supply of Swietenia macrophylla and Carapa guianensis in three different plantation systems near Manaus, Central Amazonia. In: SHIFT-WORKSHOP, 3., 1998, Manaus. Program, abstracts of presentations and posters... Hamburg: GKSS, 1998. p. C28.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| 20. |  | DÜNISCH, O.; BAUCH, J.; SCHWARZ, T.; GASPAROTTO, L.; NEVES, E. Mineral element supply of plantation grown tropical trees species in Central Amazonia. In: SYMPOSIUM TROPISCHE NUTZPFLANZEN: BIOLOGIE, OKOLOGIE, OKONOMIE, 2., 1997, Hamburg. Abstracts der Vortrage und Poster... Hamburg: University, 1997. p. 22.| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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| Registros recuperados : 75 | |
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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | BARRETO, A. G.; NOGUEIRA, R. I.; MATTOS, L. da S. de; GODOY, R. C. B. de; FREITAS, S. P. Effect of drying temperature on the nutritional quality of the pinhão (Araucaria angustifolia) flour. In: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.], 2015. 8 p. Autoria: MATTOS, L. da S. de [i.e. NASCIMENTO, L. da S. de M.].| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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| 2. |  | BARRETO, A. G.; NOGUEIRA, R. I.; MATTOS, L. da S. de; GODOY, R. C. B. de; FREITAS, S. P. Effect of drying temperature on the nutritional quality of the pinhão (araucária angustifolia) flour. In: EUROPEAN DRYING CONFERENCE, 5.; 2015, Budapest. Eurodrying'2015. Budapest: [s. n.], 2015. 8 p. Autoria: MATTOS, L. da S. de [i.e. NASCIMENTO, L. da S. de M.].| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 3. |  | PORTO, A. C. V.; FREITAS-SILVA, O.; PENHA, E. das M.; MATTOS, L. da S. de; PACHECO, S.; GODOY, R. L. de O.; GOTTSCHALK, L. M. F. Influência do pré-tratamento com vapor na hidrólise dos grãos de café robusta e arábica com asparaginase. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 24.; CONGRESSO DO INSTITUTO NACIONAL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE FRUTOS TROPICAIS, 4., 2014, Aracaju. Inovação e sustentabilidade em ciência e tecnologia de alimentos: resumos. [Campinas]: SBCTA, 2014. p. 32| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 4. |  | BARROS-MARCELLINI, A. M. de; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, L. da S.; GODOY, R. L. de O.; ROSENTHAL, A. Polpa de pitanga e alta pressão hidrostática: efeito do processo no teor de carotenoides totais. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 24.; CONGRESSO DO INSTITUTO NACIONAL DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE FRUTOS TROPICAIS, 4., 2014, Aracaju. Inovação e sustentabilidade em ciência e tecnologia de alimentos: resumos. [Campinas]: SBCTA, 2014. p.127| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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