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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | SIQUEIRA, K. B.; BORGES, C. A. V.; BINOTI, M. L.; PILATI, A. F.; SILVA, P. H. F. da; GUPTA, S.; DREWNOWSKI, A. Nutrient density and affordability of foods in Brazil by food group and degree of processing. Public Health Nutrition, v. 24, n. 14, p. 4564-4571, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | LOPES, L. M.; GUIMARÃES-DIAS, F.; GAMA. T. do S. S.; MACEDO, A. L.; VALVERDE, A. L.; MORAES, M. C.; AGUIAR-DIAS, A. C. A. de; BIZZO, H. R.; ALVES-FERREIRA, M.; TAVARES, E. S.; MACEDO, A. F. Artemisia annua L. and photoresponse: from artemisinin accumulation, volatile profle and anatomical modifcations to gene expression. Plant Cell Reports, v. 39, p. 101-117, 2020. Published online: 1 October 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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