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Registros recuperados : 4 | |
3. |  | RÊGO-MACHADO, C. de M.; DINIZ, F. de A. dos S.; INOUE-NAGATA, A. K.; ANDRADE, E. C. de; SANTIAGO, T. R. Do cossupressão à tecnologia de RNAí: histórico, mecanismo e exemplos de aplicação tópica de RNA para controle de fitopatógenos. In:RIOS, J. A.; ALMEIDA, L. C.; SOUZA, E. B. de (ed.). Resistência de plantas a patógenos. Recife: Universidade Federal Rural de Pernambuco, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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4. |  | TÁVORA, F. T. P. K.; DINIZ, F. de A. dos S.; RÊGO-MACHADO, C. de M.; FREITAS, N. C.; ARRAES, F. B. M.; ANDRADE, E. C. de; FURTADO, L. L.; OSIRO, K. O.; SOUSA, N. L. de; CARDOSO, T. B.; MERTZ-HENNING, L. M.; OLIVEIRA, P. A. de; FEINGOLD, S. E.; HUNTER, W. B.; SA, M. F. G. de; KOBAYASHI, A. K.; NEPOMUCENO, A. L.; SANTIAGO, T. R.; MOLINARI, H. B. C. CRISPR/Cas- and Topical RNAi-Based Technologies for crop management and improvement: reviewing the risk assessment and challenges towards a more sustainable agriculture. Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, v. 10, 2022. Article 913728. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia; Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | GOMES, M. J. C.; LIMA, S. L. S.; ALVES, N. E. G.; ASSIS, A.; MOREIRA, M. E. C.; TOLEDO, R. C. L.; ROSA, C. O. B.; TEIXEIRA, O. R.; BASSINELLO, P. Z.; MEJÍA, E. G. de; MARTINO, H. S. D. Common bean protein hydrolysate modulates lipid metabolism and prevents endothelial dysfunction in BALB/c mice fed an atherogenic diet. Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases, v. 30, n. 1, p. 141-150, Jan. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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2. |  | ALVES, N. E. G.; GOMES, M. J. C.; VASCONCELOS, C. M.; LIMA, A. C.; LIMA, S. L. S. DE; BRITO, E. S. de; BASSINELLO, P. Z.; MARTINO, H. S. D. Six months under uncontrolled relative humidity and room temperature changes technological characteristics and maintains the physicochemical and functional properties of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.). Food Chemistry, v. 342, 128390, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Arroz e Feijão. |
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3. |  | LIMA, S. L. S. de; GOMES, M. J. C.; SILVA, B. P. da; ALVES, N. E. G.; TOLEDO, R. C. L.; THEODORO, J. M. V.; MOREIRA, M. E. de C.; BENTO, J. A. C.; BASSINELLO, P. Z.; MATTA, S. L. P. da; GONZALEZ DE MEJÍA, E.; MARTINO, H. S. D. Whole flour and protein hydrolysate from common beans reduce the inflammation in BALB/c mice fed with high fat high cholesterol diet. Food Research International, v. 122, p. 330-339, Aug. 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 3 | |
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