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| Registros recuperados : 12 | |
| 10. |  | CUNHA, A. G.; ALVES FILHO, E. G.; SILVA, L. M. A. e; RIBEIRO, P. R. V.; RODRIGUES, T. H. S.; BRITO, E. S. de; MIRANDA, M. R. A. de. Chemical composition of thermally processed coconut water evaluated by GC-MS, UPLC-HRMS, and NMR. Food Chemistry, 324, art. no. 126874, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 11. |  | LOPES, M. M. de A.; MOURA, C. F. H.; GERMANO, T. A.; CUNHA, A. G.; RABELO, M. C.; SOUZA, K. O.; MACEDO, J. J. N. de; OLIVEIRA, L. de S; MIRANDA, M. R. A. de; ENÉAS FILHO, J. Behavior of enzymatic antioxidant system during development and ripening of cashew apples. Journal of Agriculture and Environmental Sciences, 2015. v. 4 p. 18-24| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 12. |  | SILVA, D. S. O. E; GOMES, M. I. A.; SAMPAIO, L. M. F.; DIONISIO, A. P.; MATTOS, A. L. A.; CUNHA, A. G.; OLIVEIRA, L. S.; GALLÃO, M. I.; FONTELES, T. V.; RODRIGUES, S.; MIRANDA, M. R. A. DE. The Yacon FOS-rich syrup: Characterization, formulation into a coating with prebiotic potential, and application on minimally processed melon. Brazilian Journal of Food Technology, 27, e2023153., 2024.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 12 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SADALLA-PINTO, E. A.; ANDRADE, E. de; CARMO, E. J. do; SOUZA-NETO, J. N. de; BATISTA, L. M.; BENTES-SOUSA, A. R. B.; MARIÚBA, L. A. M.; PASSOS, D. de F.; FERNANDES, R. P.; PEREIRA JUNIOR, N.; PORTO, J. I. R.; ASTOLFI-FILHO, S. Extracellular expression, purification and bioreactor production of tambaqui (Colossoma macropomum) growth hormone in the yeast Komagataella phaffii (formerly Pichia pastoris). Acta Amazonica, v. 54, n. 2, e54bt23179, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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