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| Registros recuperados : 7 | |
| 7. |  | THOMAS, G. B.; CUMMINS, J. T.; SMYTHE, G. A.; GLEESON, R. M.; DOW, R. C.; FINK, G. Concentrations of dopamine and noradrenaline in hypophysial portal blood in the sheep and the rat. Journal of Endocrinology, v. 121, n. 1, p. 141-148, Apr. 1989.| Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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| Registros recuperados : 7 | |
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| Registros recuperados : 131 | |
| 11. |  | MIELE, A.; RIZZON, L. A.; ZANOTTO, D. L. Discrimination of 'Isabella', 'Concord', 'Ives' and 'White Niagara' grape juices by their free amino acid composition. Acta Horticulturae, The Hague, n. 872, p. 415-420, ago. 2010. Trabalho apresentado no VIII International Symposium on Temperate Zone Fruits in the Tropics and Subtropics, Florianópolis, 2007.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| 20. |  | ZANOTTO, D. L.; LUDKE, J. V.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; MAZZUCO, H.; BERNARDI, C. R. Determination of corn metabolizable energy for broilers through near infrared spectroscopy (NIR). In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON NEAR INFRARED SPECTROSCOPY, 17., 2015, Foz do Iguassu. Book of abstracts. [S.l]: International Council for Near Infrared Spectroscopy, 2015.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 131 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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