|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. |  | PEACOCK, F. M.; HODGES, E. M.; GREENE, R. E. L.; KIRK, W. G.; KOGER, M.; CROCKETT, J. R. Forage systems, beef production, and economic evaluations, South Central Florida. Gainesville: University of Florida-Institute of Food and Agricultural Sciences, 1976. 14p. (Florida.Universidade.Agricultural Experiment Stations. Bulletin Technical, 783). Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|   |
4. |  | PEACOCK, F. M.; HODGES, E. M.; GREENE, R. E. L.; KIRK, W. G.; KOGER, M.; CROCKETT, J. R. Forage systems, beef production, and economic evaluations, South Central Florida. Gainesville: Florida Agricultural Experiment Station, 1976. 14 p. (Bulletin, 783). Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
|   |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | COSTA, C. P. da; FERRAZ, E.; WANDERLEY, L. J. da G.; MELO, P. C. T. de; SOUTO, J. P. de M.; LIMA, D. T. de; QUEIROZ, M. A. de; CANDEIA, J. A.; SILVA, H. M. e. Tomate para industria IPA 1-2. Pesquisa Agropecuaria Pernambucana, Recife, v. 2, n. 1, p. 88-93, 1978.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - B |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|