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| Registros recuperados : 3 | |
| 2. |  | MARCELINO, G.; DONADON, J. R.; CAIRES, A. R. L.; MICHELS F. S.; OLIVEIRA, L. C. S.; CORTES, M. R.; MALDONADE, I. R.; CAVALHEIRO, L. F.; NAZÁRIO, C. E. D.; NORÓSTICA JÚNIOR, M. R.; SANTOS, N. M. D.; BATISTA, P. B.; POTT, A.; NUNES, A. A.; FIGUEIREDO, P. S.; HIANE, P. A.; NASCIMENTO, V. A.; GUIMARÃES, R. C. A. Characterization and oxidative stability of oils and bioactive compounds of the fruits of Byrsonima cydoniifolia A. Juss. at different ripening stages. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 99, n. 6, p. 2855-2864, Apr. 2019.| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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| 3. |  | MARCELINO, G.; HIANE, P. A.; POTT, A.; FILIÚ, W. F. de O.; CAIRES, A. R. L.; MICHELS, F. S.; MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.; SANTOS, N. M. S.; NUNES, A. A.; OLIVEIRA, L. C. S.; CORTES, M. R.; MALDONADE, I. R.; CAVALHEIRO, L. F.; NAZÁRIO, C. E. D.; SANTANA, L. F.; FERNANDES, C. D. P.; NEGRÃO, F. J.; TATARA, M. B.; FARIA, B. B. de; ASATO, M. A.; FREITAS, K. de C.; BOGO, D.; NASCIMENTO, V. A. do; GUIMARÃES, R. de C. A. Characterization of buriti (Mauritia flexuosa) pulp oil and the effect of its supplementation in an In vivo experimental model. Nutrients, v. 14, e. 2547, 2022.| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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| Registros recuperados : 3 | |
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| Registros recuperados : 6 | |
| 1. |  | FREDERICO, I. M. C.; BERTANI, R. M. DE A.; SOARES, A. DE A. V.; KANO, C.; FISCHER, I. H.; SILVA, M. DE A. Aplicação de fósforo no crescimento e produtividade do feijoeiro em solos com alto e baixo teor de P. In: ENCONTRO PAULISTA DE CIÊNCIA DO SOLO, 5., 2024, Botucatu. Avanços e novas tecnologias na Ciência do Solo: anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Ciência do Solo, 2024. 1 p.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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| 2. |  | ABREU, J. A. A. DE; SOARES, A. DE A. V.; MORATO, V. T.; BERTANI, R. M. DE A.; MENDES, A. M.; DEUS, A. C. F. Avaliação da produtividade e dos teores de P na parte aérea do feijoeiro sob diferentes níveis de adubação fosfatada. In: ENCONTRO PAULISTA DE CIÊNCIA DO SOLO, 5., 2024, Botucatu. Avanços e novas tecnologias na Ciência do Solo: anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Ciência do Solo, 2024. 1 p.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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| 3. |  | SOARES, A. DE A. V. L.; RODRIGUES, F. E.; MATTOS, E. C.; URBANO, L. H.; PRADO, R. DE M.; BERTANI, R. M. DE A.; SILVA, A. P. R. DA; DEUS, A. C. F.; KANO, C.; FURLANETO, F. DE P. B. Contribution of Using Filter Cake and Vinasse as a Source of Nutrients for Sustainable Agriculture—A Review. Sustainability, v. 16, n. 5411, 2024. 19 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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| 4. |  | SILVA, M. de A.; BONDUKI, V. H. A.; ZORZI, R. A. DE A.; SANTOS, L. Y. DOS; SOARES, A. DE A. V. L.; BERTANI, R. M. DE A.; KANO, C.; FISCHER, I, H.; MENDES, A. M.; MARCELINO, R. Inoculation with phosphatesolubilizing bacteria improves common bean production under reduced phosphate fertilization. In: INTERNATIONAL PLANT NUTRITION COLLOQUIUM, 20., 2025, Porto. Book of abstracts. Porto, INPC, 2025. p. 263.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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| 5. |  | SILVA, M. DE A.; SANTOS, H. L.; BERTANI, R. M. DE A.; BONDUKI, V. H. A.; SILVA, M. L. DA; KANO, C.; FISCHER, I. H.; SOARES, A. DE A. V. L.; CHIARELLI, R. H. C. Bacterial inoculation enhances gas exchange and soil phosphorus availability in common bean under reduced phosphate fertilization. In: INTERNATIONAL PLANT NUTRITION COLLOQUIUM, 20., 2025, Porto. Book of abstracts. Porto, INPC, 2025. p. 269.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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| 6. |  | DEUS, A. C. F.; SILVA, A. P. R. DA; SILVA, L. J. R. DA; BERTANI. R. M. DE A.; SOARES, A. DE A. V. L.; KANO, C.; FERNANDES, D. M.; BULL, L. T. Innovations in studies on the quantification of the bioavailability of silicon in the soil. In: PRADO, R. DE M.; ETESAMI, H.; SRIVASTAVA, A. K. (ed.). Silicon advances for sustainable agriculture and human health: increased nutrition and disease prevention. Switzerland: Springer, 2024. p. 81-100.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Territorial. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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