BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, M. T. Coconut fall. Journal of the Department of Agriculture, Porto Rico, v. 8, n. 4, p. 12-14, 1924.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, M. T. Viruses and virus diseases of plant. Minneapolis: Burgess, 1947. 244 p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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3.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, M. T. Viruses and virus diseases of plants. Minneapolis: Burgess Publishing Company, 1947. 244p. il.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Clima Temperado.

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4.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, M. L.; BREDAHL, M. E. Agribusiness competitiveness in the 1990s: discution. s.n.t. p.1472-1473.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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5.Imagem marcado/desmarcadoCOOK, M. G.; EVANS, L. T. Effect of relative size and distance of competing sinks on the distribution of photosynthetic assimilates in wheat. Australian Journal of Plant Physiology, v. 5, n. 4, p. 495-509, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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6.Imagem marcado/desmarcadoKNUTSON, R. D.; COOK, M.; SPORLEDER, T. L. Assessment of international cooperative coordination. [s.l] Texas A&M University, [19--]. 73p.

Biblioteca(s): Embrapa Soja.

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7.Imagem marcado/desmarcadoLAZZARINI, S. G.; CHADDAD, F. R.; COOK, M. L. Integrating supply chain and network analyses: the study of netchains. Journal on Chain and Network Science, Wageningen, v.1, n.1, p.7-22, 2001.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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8.Imagem marcado/desmarcadoSOFIELD, I.; EVANS, L. T.; COOK, M. G.; WARDLAW, I. F. Factors influencing the rate and duration of grain filling in wheat. Australian Journal of Plant Physiology, v. 4, n. 5, p. 785-797, 1977.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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9.Imagem marcado/desmarcadoHERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.

Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia.

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