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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | HERRERA, G. P.; LOURIVAL, R.; COSTA, R. B. da; MOREIRA, T. B, S.; ABREU, U. G. P. de; CONSTANTINO, M. Econometric analysis of income, productivity and diversification among smallholders in Brazil. Land Use Policy, v. 76, p. 455-459, mar. 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| 2. |  | EBERT, A.; BALDONI, A. B.; SKOWRONSKI, L.; CONSTANTINO. M.; BARROS. J. H. de S.; COSTA, R. B. da. Genetic diversity of a natural population of Mezilaurus itauba (Meisn.) Taub. ex Mez. in the southern Amazon, Brazil. Semina: Ciências Agrárias, Londrina, v. 38, n. 3, p. 1635-1640, 2017| Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril. |
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| 3. |  | ESPEJO, R. A.; ARAÚJO, R. V. de; COSTA, R. B.; ABREU, U. G. P. de; TAVEIRA, J. C.; CUNHA, G. H. de M.; HERRERA, G. P.; CONSTANTINO, M. Eco-efficiency of forestry companies around the world: a data envelopment analysis. Revista de Gestão Social e Ambiental (RGSA), Miami, v. 17, n.3, p.1-23, e03222, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| 4. |  | PEGORARE, A. B.; MORAES, P. M. de; COSTA, R. B. da; ABREU, U. G. P. de; MENDES, D. R. F.; MOREIRA, T. B. S.; CUNHA, G. H. de; CONSTANTINO, M. Spatial econometric analysis of the main agricultural commodities produced in Central-West Region, Brazil. African Journal of Agricultural Research, v. 13, n. 4, p. 167-180, jan. 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | PEDRAO, M. R.; BELEIA, A.; DELLA MODESTA, R. C.; PRUDENCIO-FERREIRA, S. H. Estabilidade físico-química e sensorial do suco de limão tahiti natural e adoçado, congelado. Ciencia e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v.19, n.2, p.282-286, 1999.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 2. |  | CÊ, E. R.; GIOMBELLI, A.; KICH, J. D.; MORESCO, K. S.; MIRANDA, A.; PEDRÃO, M. R.; JOHANN, G.; BADARÓ, A. C. L.; HASHIMOTO, E. H.; MACHADO-LUNKES, A. Monitoring of pig slaughter stages and correlation in the prevalence of pathogens and levels of microorganisms that indicate microbiological quality and hygiene using a predictive model. Journal of Food Protection, v. 86, n. 100034, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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