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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | LYONS-WHITE, J.; SPENCER, M.; ARIF, J.; BALMFORD, A.; BARLOW, J.; BRANDÃO, J.; BÖRNER, J.; CAMARA, G.; CHANDRA, A.; CLEARY, D.; COLCHESTER, M.; DHARMAWAN, A. H.; EKAPUTRI, A. D.; GRABS, J.; HECHT, S.; IDRIS, N.; JUNIYANTI, L.; KUMARAN, S.; LASMANA, F. P. S.; MACEDO, M. N.; MCGRATH, T.; NAWAWI; NUSSBAUM, R.; PARANHOS, M.; POLLARD, E.; PORRO, R.; REIS, J. C. dos; SMITH, R. E.; STRUEBIG, M. J.; TURNER, E. C.; UTAMIPUTRI, P.; VALENTIM, J. F.; GARRETT, R. D. Political will has been critical for protecting forests in the Brazilian Amazon and Indonesia. Conservation Letters, v. 18, e13120, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 9 | |
| 4. |  | MELLO, S. V.; MATTOSO, L. H. C.; SANTOS JÚNIOR J. R.; GONÇALVES, D.; FARIA, R. M.; OLIVEIRA JÚNIOR, O. N. Electrochemical response of poly(o-ethoxyaniline) films produced by different techniques. Electrochimica Acta, Elmsford, v. 40, n. 12, p. 1851-1855, 1995.| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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| 5. |  | SANTOS JUNIOR, J. R.; CORRÊA-FILHO, L. C.; BARBOZA, H. T. G.; CARVALHO, C. W. P. de; SOARES, A. G.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. Mechanical properties and solubility of chitosan-based active films containing rosin resin and ZnOnano. In: CONFERÊNCIA INTERNACIONAL DE PROTEÍNAS E COLOIDES ALIMENTARES,9., 2023, Rio de Janeiro. Anais... Campinas, Galoá, 2023. Poster 157669; eixo temático: colóides para filmes comestíveis. CIPCA.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 6. |  | CORREA-FILHO, L.; SANTOS JUNIOR, J. R.; BARBOZA, H. T. G.; SOARES, A. G.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. Potential of chitosan-alginate edible films as packaging for fish meat. In: CONFERÊNCIA INTERNACIONAL DE PROTEÍNAS E COLOIDES ALIMENTARES, 9., 2023, Rio de Janeiro. Anais... Campinas, Galoá, 2023. Poster 157740. CIPCA.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 8. |  | SANTOS JUNIOR, J. R. DOS; CORRÊA-FILHO, L. C.; PEREIRA, V. O.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; SOARES, A. G.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. Application of rosin resin and zinc oxide nanocomposites to chitosan coatings for extending the shelf life of passion fruits. Sustainable Food Technology, n. 2, p. 415-425, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| 9. |  | CORRÊA-FILHO, L. C.; SANTOS JUNIOR, J. R. dos; RAMOS, A. V.; MARTINAZZO, A. P.; HABERT, A. C.; CARVALHO, C. W. P. de; SOARES, A. G.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. Chitosan-based nanocomposite films with carnauba wax, rosin resin, and zinc oxide nanoparticles. Food Research International, v. 188, n. 114475, 2024.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 9 | |
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| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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