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Registros recuperados : 8 | |
5. |  | SHUKLA, S.; BHARGAVA, A.; CHATTERJEE, A.; PANDEY, A. C.; KUMAR, A. R. A. Genetic interrelationship among nutritional and quantitative traits in the vegetable amaranth. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 10, n. 1, p. 16-22, Mar. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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6. |  | CHATTERJEE, A.; LAL, R.; WIELOPOLSKI, L. MARTIN, M. Z.; EBINGER, M. H. Evaluation of different soil carbon determination methods. Critical Review in Plant Science, Philadelphia, v. 28, n. 3, p. 164-178, 2009. 28 164-178 Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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7. |  | MANDAL, P.; CHATTERJEE, A.; CHAKRABORTY, M.; BIDYANTA, J.; DE, B. N.; SEN, G. P. Cultural isolation and serological typing of Trichomonas foetus from breeding bulls in West Bengal. Indian Veterinary Journal, v.60, n.10, p.791-794, 1983. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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8. |  | COLLMER, A.; BAUER, D. W.; HE, S. Y.; LINDEBERG, M.; KELEMU, S.; RODRIGUEZ PALENZUELA, P.; BURR, T. J.; CHATTERJEE, A. K. Pectic enzyme production and bacterial plant pathogenicity. Plant Microbiol. Interac., v.2, p.65-72, 1986. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 8 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | MARODIN, J. C.; RESENDE, F. V.; RESENDE, J. T. V. de; ZEIST, A. R.; RESENDE, N. C. V.; GABRIEL, A. Perspectivas do melhoramento da cultura do alho. In: RAMPIM, L.; SANTOS, L. A.; GAVA, E.; SPLIETHOFF, J. Tópicos avançados em produção vegetal. Guarapuava: Apprehendere, 2018. p. 23-46. E-book.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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2. |  | FARIAS NETO, A. L. de; ODA, M.; KUDLAWIEC, K.; ARAÚJO, F. A.; COSTA, D. A. D.; MUNIZ, F.; TOMEN, A.; BERGAMIN, A. C.; BERGAMIN, L. P. P.; ZULLI, M. R.; WRUCK, D. S. M.; MOREIRA, E. N.; GHENO, E. A.; CONSTANTINO, E. J.; ROJAS, E. P.; ARAÚJO JÚNIOR, I. P.; CACIQUE, I. S.; ASCARI, J. P.; BELUFI, L. M. de R.; PITTELKOW, F. K.; LOPES, I. de O. N.; MÜLLER, M. A.; LULU, J.; RAMOS JUNIOR, E. U.; LOCATELLI, M.; AMORIM, V. A.; RESENDE, N. C. V.; TAVERES, G. de O. Cultivares de soja e épocas de semeadura para reação à podridão de grãos da soja. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2023. 69 p. (Embrapa Cerrados. Documentos, 409).Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril; Embrapa Cerrados; Embrapa Soja. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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